Ziwi Peak Hundefoder er lavet specielt til hunde, der ønsker det bedste og mest kødfulde foder på markedet - den høje kvalitet er sikret gennem kvalitetsingredienser fra New Zealand. Kødet er lufttørret, og foderet er helt fri for korn. Fordelen ved at vælge Ziwi Peak Hundefoder er, at du får noget, der minder om BARF men helt uden de risici, der er ved råfodring. Den nænsomme lufttørring sørger for at mindske risikoen for bakterier.

Med Ziwi Peak kan du fodre din hund med mindre mad, da den nemmere kan optage de gode ingredienser. 

0 anmeldelser
49,00
-20%
0 anmeldelser
63,20
79,00
Du sparer: 15,80
-20%
0 anmeldelser
144,00
180,00
Du sparer: 36,00
-20%
0 anmeldelser
39,20
49,00
Du sparer: 9,80

Ziwi Peak Hundemad er det helt naturlige valg

Når du vælger Ziwi Peak, så går du op i det naturlige valg og alt det, som det indebærer. Der er derfor ikke korn i foderet, og du finder ikke nogen tilsætningsstoffer - det vil sige ingen tilsat sukker, salt, konserveringsmidler eller farvestoffer. Det er altså et rent hundefoder, hvor der er fokus på den rigtige ernæring. Der er anvendt det bedste kød fra New Zealand, som er nænsomt bagt og lufttørret for optimal bevaring af de vitale nærringsstoffer. 

BARF Tørfoder fra Ziwi Peak

Når du fodrer med Ziwi Peak Hundefoder, så har du valgt at fodre med naturen selv - dog uden de risici, der er ved BARF. Da det er bagt, dræbes de farlige bakterier, som der kan være i råt kød. BARF er en måde at fodre din hund på, men det kan være forbundet med mange risici. Blandt andet kan du risikere, at din hund får ben og knogler galt i halsen eller blive inficeret med en bakterie, den kan overføre til mennesker. Med Ziwi Peak Tørfoder kan du fodre så tæt på BARF som overhovedet muligt uden disse risici. Kødet er forarbejdet nænsomt og bagt, så det bevarer de friske næringstoffer, som din hund har så godt af. Ud over det tårnhøje kødindhold er der lidt kulhydrater fra kilder som grøn kallun, tang, cikorie og persille samt essentielle vitaminer og mineraler, der er nødvendige i en sund og afbalanceret kost. 

Vi kan varmt anbefale Ziwi Peak hundemad til alle hunde og racer, som ønsker det absolut bedste på markedet. 

Fodervejledning til Ziwi Peak Hundefoder

Vi hjælper dig naturligvis gerne med fodervejledning omkring tør-BARF fra Ziwi Peak. Du kan også se den anbefalede mængde direkte på deres internationale side - gå til Ziwi Peak foderberegner her.