Alt efter race og størrelse rammer en hund som udgangspunkt senioralderen når den bliver omkring 7-8 år gammel.

Mindre hunderacer senere og store racer før. Gør din hund den tjeneste at finde det rigtige hundefoder, så den kan bibeholde det gode helbred, selvom den er kommet op i alderen. Ikke sjældent har seniorhunde brug for hjælp til at styre vægten. Enten til at stabilisere vægten eller til decideret vægttab.

Og netop det rigtige hundefoder får du i Sams Field. Seniorhundefoderet fra Sams Field indeholder ingredienser, som er 100% naturlige og nøje udvalgt og er derfor hundefoder af meget høj kvalitet.

Ligesom Sams Fields andre fodertyper, så indeholder foderet til din seniorhund ikke gluten eller de traditionelle kornsorter som hvede, havre og rug. 

0 anmeldelser
Model/varenr.: S311
  • Sams Field
Kr. 229,00
( Kr. 183,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: S310
  • Sams Field
Kr. 499,00
( Kr. 399,20 )

Hvorfor fodre med seniorfoder?

Når din hund bliver ældre, bliver den som regel også mindre aktiv. Derfor indeholder Sams Field senior hundefoder færre kalorier end hundefoder til mere aktive hunde.

Fedtindholdet også lavere. Det lavere fedt- og kalorieindhold er med til at sikre, at din hund ikke får for mange kalorier. For mange kalorier er med til at øge risikoen for at din hund bliver overvægtig og lægger yderligere pres på hundens led og knogler. Grundet lavere indhold af fedt og kalorier er Sams Field seniorfoder også velgenet til overvægtige hunde.

Selvom din hund får færre kalorier, så får den ikke mindre af de vigtige næringer den har brug for. Sams Field seniorfoder består stadig af lækre og gode grøntsager, som giver din hund de vitaminer og mineraler den har behov for. Samtidig består hundefoderet af et højt proteinindhold bestående af lam. Ældre hunde med foderintolerance kan derfor også sagtens være med på det lækre hundefoder. 

På emballagen finder du to forskellige fodervejledninger. En til brug for vedligeholdelse af nuværende kropsvægt og en beregnet til vægttab.

Foruden det stadig lækre indhold, så indeholder seniorfoderet probiotika, som er med til at sikre din hunds tarmsystem er velfungerende. Et indhold af lakseolie forkæler din hunds hud og pels med Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som plejer pelsen og huden. 

Sams Field Light & Senior har i mange år været vores kunders favorit blandt vores seniorfoderprodukter.