Sams Field hundefoder er et allergivenligt Super Premium hundefoder med 60-90% kød, frugt og grøntsager.

Findes som Low grain: Glutenfri foder uden traditionelle kornsorter som byg, hvede, havre og rug.
Findes som Grain Free: Glutenfri foder uden majs og traditionelle kornsorter som byg, hvede, havre og rug.

Læs meget mere om Sams Field her: www.samsfield.dk

 

0 anmeldelser
139,00
0 anmeldelser
349,00

Sams Field senior

Alt efter race og størrelse rammer en hund som udgangspunkt senioralderen når den bliver omkring 7-8 år gammel. Større hunde bliver dog kategoriseret som senior hunde tidligere. Gør din hund den tjeneste at finde det rigtige hundefoder, så den kan bibeholde det sunde helbred, selvom den er kommet op i alderen. 

Og netop det rigtige hundefoder får du i Sams Field. Senior hundefoderet fra Sams Field indeholder ingredienser, som er 100% naturlige og nøje udvalgt og er derfor også hundefoder af meget høj kvalitet. Ligesom Sams Fields andre fodertyper, så indeholder foderet til din seniorhund ikke gluten eller de traditionelle kornsorter som fx havre og rug. 

Hvorfor fodre med seniorfoder?

Når din hund bliver ældre, bliver den som regel også mindre aktiv. Derfor indeholder Sams Field senior hundefoder færre kalorier end hundefoder til mere aktive hunde. Desuden er fedtindholdet også lavere. Det lavere fedt- og kalorieindhold er med til at sikre din hund ikke får for mange kalorier. For mange kalorier er med til at øge risikoen for at din hund bliver overvægtig og lægger yderligere pres på hundens led og knogler. Grundet laverer indhold af fedt og kalorier er Sams Field seniorfoder også velgenet til overvægtige hunde. Selvom din hund får færre kalorier, så får den ikke mindre af de vigtige næringer den har brug for. Sams Field seniorfoder består stadig af lækre og gode grøntsager, som giver din hund de vitaminer og mineraler den har brug for. Samtidig består hundefoderet af et højt proteinindhold bestående af lam. Ældre hunde med foderintolerance kan derfor også sagtens være med på det lækre hundefoder. 

Foruden det stadig lækre indhold, så indeholder seniorfoderet probiotika, som er med til at sikre din hunds tarmsystem er velfungerende. Et indhold af lakseolie forkæler din hunds hud og pels med Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som plejer pelsen og huden.