Vil du let og billigt aktivere din hund i timevis, så er ben og knogler et sundt og naturligt valg. Tyggeben - der oftest er restprodukter fra fødevareproduktionen - kan hjælpe din hund med at holde sine tænder rene.

Få dækket din hunds naturlige behov for at træne og vedligeholde sin tyggemuskulatur ved at give den et lækkert tyggeben. Det naturlige ben er uden tilsætningsstoffer og kemikalier, hvorfor den sarte hundemave også kan tåle dem.

Find den rigtige størrelse til din hund - vi har nemlig både store og små tyggeben til store og små hunde.

Stort udvalg af kødben

Det er mange hundeejere, der sværger til de naturlige kødben, da hunde er rovdyr og har behov for at bruge deres tænder. Benene er velsmagende for din hund, da knoglerne, kødbenene og hjortegevir smager af meget. 

mens hunde af små racer til sætte pris på spaltede kødben som Alpha Spirit Halvt Skinkeben.

Alle vores ben er varmebehandlede, hvilket mindsker risikoen for at de splintrer. Vi opfordrer altid hundeejere til at holde opsyn med deres hunde, når de tygger i ben og knogler. Det skal altid være op til dig selv, hvad du ønsker at give din hund. 

Har din hund tendens til sart mave, så giver det god mening at vælge knogler uden kødrester på.

Hvalpe af både små og store hunderacer vil have stor fornøjelse af at have adgang til kødben - især under tandskifte fra mælketænder til blivende tænder. Der er ikke noget bedre end at få masseret de kløende gummer af et naturprodukt som kødben.

Tyggeben til hunde med allergi

Alle ben og knogler hos Simbas Foder er uden korn og gluten, så de er fantastiske til hunde, der er allergiske eller fødevareintolerante overfor det. Der er altså ingen skade sket ved vores kødben - det skulle da lige være, at din hund bliver helt vild, når du hiver sådan en krabat frem. 

Forkæl din hund i dag med hundeben.

 

Risici ved kødben

Der er potentiel risiko for bakteriesmitte - eksempelvis med salmonella - hvis du giver din hund kødben, der ikke er varmebehandlede. Hos Simbas Foder finder du kun varmebehandlede kødben, så denne risiko er minimeret.

Der er findes hunde, der ikke har gavn af kødben. Enten fordi deres bid er så stærkt, at de kan splintre kødben og komme til at sluge større stykker. Der er derfor vigtigt, at du observerer din hunds tyggeadfærd, især i starten, hvis den ikke er vant til at få kødben serveret.

Som med alt andet i livet handler det om at finde den rette balance. Kødben tilbyder generelt flere fordele end ulemper for din hund, men der eksisterer individuelle forskelle, som du skal være opmærksom på.

Det bedste er at begynde med kødben, mens hunden er hvalp, så den derved også som voksen hund har et godt og naturligt forhold til denne aktivitet.