Din hund skal både bruge et sted at sove og et sted, hvor den kan blive kølet ned, når det er varmt. Her på siden finder du alt det, som du skal bruge til din hunds soveplads og kølige spot udenfor. Vi er både hundepuder til små og store hunde. Kølemåtterne kan også fås til store og små hunde - hvis du er i tvivl om størrelsen passer, kan du altid kontakte os.

0 anmeldelser
Model/varenr.: BN16081
  • God til alle aldre
Kr. 349,00
( Kr. 279,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: BN16084
  • God til alle aldre
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: 152-184
  • God til alle aldre
Kr. 299,00
( Kr. 239,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: 153-187
  • God til alle aldre
Kr. 299,00
( Kr. 239,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: 152-224
  • Hundesenge
Kr. 299,00
( Kr. 239,20 )

Billige hundepuder, -senge og kølemåtter til hunde

Hos Simbas Foder går vi op i din hunds soveplads og hyggekrog. Vi har derfor et mindre udvalg af gode hundesenge og hundepuder, som din hund kan ligge på og slappe af. Vi har bløde hundekurve i vamset stof, som din hund vil elsket at ligge i. Den er neutral i farven, hvorfor den passer ind i de flest hjem.

Hundepuder er perfekte i en transportkasse eller til bilen, hvis din hund ikke skal ligge direkte på det hårde gulv. Vi har både hundepuder til store og små hunde. Hundepuderne er slidstærke og nemme at rengøre.

Billig kølemåtte til hund

Kølemåtter til hunde er et must til de danske hunde. De er ikke vant til meget høje temperaturer. Så når de danske sommermåneder brager derudaf, har de brug for et køligt spot - her kan kølemåtter til hunde være den perfekte gave til din hund. Læs med herunder for at finde den bedste kølemåtte til din hund.

Bedste kølemåtte til din hund

Kølemåtter adskiller sig ikke vanvittig meget fra hinanden. De aktiveres alle sammen ved, at din hund lægger sig på dem og dermed aktiveres den kølige gele. Vi har kølemåtter fra Duvo, Trixie og Ozami.

Duvo+ kølemåtter er stor og let, så den nemt kan tages med over det hele.

Trixie kølemåtter er en mindre en af slagsen, hvorfor den er super til mindre og medium hunde. 

Ozami køllemåtter er den prisbillige variant, hvis du ønsker et godt alternativ til de 2 andre.