Giv din hund det bedste foder, når den kommer op i alderen. Profine hundefoder til ældre hunde er premium kvalitet, og er lavet på det bedste råvarer. 

Vælg Profine hundefoder, hvis du gerne vil give din ældre hundeven noget af det bedste hundefoder på markedet. Du sikrer samtidig at din hund får de næringsstoffer den har brug for. 

0 anmeldelser
Model/varenr.: P130006
  • Profine
Kr. 499,00
( Kr. 399,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: P130014
  • Profine
Kr. 169,00
( Kr. 135,20 )

Senior hundefoder af høj kvalitet

Der er høje krav til hundefoder når det er til seniorhunde. Hundens modstandskraft overfor fx. sygedom bliver mindre når hunden er blevet ældre. Derfor skal hundefoderet være i høj kvalitet, så det kan hjælpe hunden med at forblive frisk. 

Hundefoder af høj kvalitet får du garanti hos Profine. Med minimum 60% kødindhold og en nyttig urteblanding, får din ældre hund alle de vigtige ingredienser, som den skal have. 

Glukosamin

Når din hund bliver ældre kan led og knogler blive mere belastet. Det er en helt naturlig del af aldring, og det sker også hos mennesker. For at bidrage til den naturlige pleje af knogler og ked, er der i Profines hundefoder tilsat en naturlig mængde glukosamin.