Et af vores mest solgte brands er Les Filous, som har kastet deres store kærlighed på at lave snacks til kæledyr. Les Filous er også det mest brugte kæledyr navn i hele Frankrig. De producerer lækre snacks og godbidder til både hund og kat og nedenfor har vi samlet alle de snacks og godbidder vi har fra Les Filous. Så find din hund eller kats næste yndlings snack. 

 

0 anmeldelser
Model/varenr.: 372-003
  • les Filous
Kr. 49,00
( Kr. 39,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: 100-027
  • les Filous
Kr. 169,00
( Kr. 135,20 )
-20%
0 anmeldelser
Model/varenr.: 100-022
  • les Filous
Kr. 135,20
( Kr. 108,16 )
Kr. 169,00
Du sparer: Kr. 33,80
0 anmeldelser
Model/varenr.: 100-009
  • les Filous
Kr. 39,00
( Kr. 31,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: 100-026
  • les Filous
Kr. 169,00
( Kr. 135,20 )

Les Filous er smagfulde godbidder til din hund

Les Filous har et stort udvalg af snacks til din hund og vi har taget et lækkert sortiment ind, som vi er sikker på din hund vil sætte stor pris. Du finder blandt andet tørret Andebryst, BBQ pølser og en masse godbidder i forskellige størrelser. Tag et kig og forkæl din hund allerede i dag med smagfulde godbidder fra les Filous. 

Vi har også andre lækre godbidder, så hele udvalget her - eller prøv de lækre kornfri godbidder fra Profine

Det rigtige tyggeben

Når det kommer til at vælge det rigtige tyggeben, er det en god idé at gå efter et tyggeben der er lang nok. På den måde får hunden mulighed for at bruge sine kindtænder, hvor tandsten oftest opstår, og kan via tyggebenet få renset sine kindtænder. Alder har også en betydning i valget af tyggeben. En ældre hund har svagere kæber end en ung hund, og derfor vil et tyggeben der er blødere være mere ideelt for en ældre hund. 

Les Filous laver mange gode tyggeben, så der er lidt til enhver smag.

Spændende udvalg af Les Filous 

Her hos Simbasfoder.dk har vi et spændende udvalg af Les Filous. Du finder alt fra godbidder til forkælelse og træning, til de lidt større snacks som tørret kyllingebryst og kaninøre. 

Står du og mangler tyggeben til din hund, er det også noget du finder hos Les Filous. Du kan bl.a. finde lækre oksehuds tyggeben med kylling eller sticks med laks. 

Vil du bare gerne forkæle din hund ekstra meget, eller har hunden gjort et ekstra godt stykke arbejde, så prøv at give din hund et stort oksehudsben eller en god lammesteak fra Les Filous.

Mangler du en god to-go snack?

Så har vi hjulpet dig af med dit søgen. Les Filous har nogle gode to-go snacks, som er nemme at have med på farten. De har bl.a. lavet en snackbar lavet på kylling og gulerod, som er nem at have med på farten, og kan gives som et dejlig lille mellemmåltid eller bare som en lækker forkælelse. 

Du kan også vælge de gode BBQ andepølser som en god snack, der kommer i en smart genluk pose der gør dem nemme at have med i tasken eller lommen.