Mængderabat på Essential 10 kg hundefoder
Spar 10% ved køb af 2 poser 10 kg
Spar 20% ved køb af 4 poser 10 kg


Klik på dit ønskede produkt for at se rabatten

 

ESSENTIAL FOODS har fokus på din hunds velvære. ESSENTIAL Hundefoder ønsker at bidrage til, at alle hunde får adgang til optimal ernæring og dermed hjælpes til bedre trivsel. 

Derfor producerer ESSENTIAL ikke hundefoder; de producerer måltider. 

ESSENTIAL´s Hundemad er baseret på råvarer, der holder blodsukkeret stabilt, og samtlige ingredienser er udvalgt med et eneste formål - at medvirke til at optimere måltidets ernæringsmæssige værdi.

Du bliver, hvad du spiser!
ESSENTIAL har udviklet et overordnet princip for ernæring, det hedder BOF-princippet, som baserer sig på hundens naturlige ernæring. En væsentlig del af princippet går på at holde indholdet af blodsukkeret stabilt..

0 anmeldelser
Model/varenr.: E1086
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: E1056
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: E1096
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: E1046
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: E1076
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: E1036
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )

Super Premium Hundemad fra Essential Foods

Når du vælger Essential Foods til din hund, kan du være sikker på at få et tørfoder produkt, hvor der er lagt kærlighed i hvert eneste måltid. De laver nemlig ikke bare hundefoder, de laver hundemåltider. Hver pille er produceret med ernæring for øje, så du kan servere de lækreste måltider hver gang.

De arbejder ud fra BOF-princippet, som står for Behavioral Optimized Food. Det er en filosofi, hvor der arbejdes med at stabilisere din hunds blodsukker for at give den en bedre mental tilstand. Din hund skulle altså gerne blive en gladere hund af at spise Essential hundefoder. Essentials produkter er for det meste uden korn. Deres mange smagfulde godbidder har nogle enkelte varianter, som indeholder korn for at give struktur og smag til deres tyggeben. 

Essential hundefoder til overvægtige eller allergiske hunde

Når du vælger et foder fra Essential, kan du forvente en sammensætning, som er med til at mindske risikoen for foderallergi, som ved de fleste andre Super Premium produkter. Her kan også nævnes Profine, Brit Care og Carnilove. Fælles for de mærker er at hoveddelen af foderet er fra gode proteinkilder i form af kød. Mange hunde kæmper med allergi overfor kylling, hvorfor Essential Nautical Living eller Highland Living kan være et godt alternativ. De indeholde ikke kylling, men andre gode proteinkilder, som din hund vil have gavn af. 

Har din hund hang til overvægt, kan vi varmt anbefale Essential Contour, som kun indeholder 13% fedt. Har du derimod en meget aktiv hund, hvor behovet for kalorieholdig foder er en ting, så har din hund brug for Stamina fra Essential Foods. 

Simbasfoder.dk er certificeret forhandler af Essential hundefoder

Vi har gået på kursus for at kunne give dig en hjælpende hånd, når du skal vælge det rette produkt indenfor Essential. Fordi din hund har brug for forskellige fodertyper gennem dens livsstadier og aktivitetsniveauer, så vil vi gerne være godt klædt på til at råde og vejlede dig. Som Certificeret forhandler kender vi forskellen på de forskellige hundemåltider samt hvad indholdet i posen kan gøre for din hund. 

Du kan altid ringe til os og få vejledning til den korrekte fodring af din hund. Måske kan det være, at du skal have et helt andet mærke - men lad os finde ud af det sammen.