Mængderabat på Essential 10 kg hundefoder
Spar 10% ved køb af 2 poser 10 kg
Spar 20% ved køb af 4 poser 10 kg


Klik på dit ønskede produkt for at se rabatten

 

ESSENTIAL FOODS har fokus på din hunds velvære. ESSENTIAL Hundefoder ønsker at bidrage til, at alle hunde får adgang til optimal ernæring og dermed hjælpes til bedre trivsel. 

Derfor producerer ESSENTIAL ikke hundefoder; de producerer måltider. 

ESSENTIAL´s Hundemad er baseret på råvarer, der holder blodsukkeret stabilt, og samtlige ingredienser er udvalgt med et eneste formål - at medvirke til at optimere måltidets ernæringsmæssige værdi.

Du bliver, hvad du spiser!
ESSENTIAL har udviklet et overordnet princip for ernæring, det hedder BOF-princippet, som baserer sig på hundens naturlige ernæring. En væsentlig del af princippet går på at holde indholdet af blodsukkeret stabilt..

0 anmeldelser
Model/varenr.: E1016
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: E1026
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )

Essential Hvalpefoder er af allerhøjeste Super Premium kvalitet

Når du skal starte med foder til din hvalp, skal du først tage højde for, hvor stor den bliver, når den er fuldt udvokset. Det har nemlig betydning for sammensætning i din hunds hvalpefoder. Det ved de godt fra Essentials side, hvorfor du finder 2 varianter indenfor deres hvalpefoder. Vi har både Essential The Beginning og Essential The Beginning Large Breed på lager. 

Essential The Beginning er til hunde, som maksimalt kommer til at veje 15 kg, når de er fuldvoksne hunde. Det sammensat med din mindre og mellemstore hund for øje, hvorfor pillerne er mindre en den anden type hvalpefoder fra Essential.

Essential The Beginning Large Breed er til hunde, der vejer over 15 kg, når de er fuldt udvokset. Hvalpefoderet tager højde for den sensitive vækstfase, som flere store hunde går i gennem. Vi anbefaler dog at starte på The Beginning i 3 måneder, da pillerne passer bedste til den helt lille hvalp uanset størrelsen som voksen.

Begge varianter fra Essential er lavet på And, Kylling, Laks og Ørred, så din hvalp for en masse fantastiske råvare og starte sit liv på. Essential hvalpefoder er, ligesom mange af deres øvrige hundefoder typer, BOF. BOF står for Behavioral Optimizing Foods. Det er en sensation indenfor hundefoder, som er med til at give din hund et stabilt blodsukker hele tiden. Det menes at være med til at holde hunden glad, mæt og tilfreds i længere tid - præcis som os mennesker, når vi får en varieret og sund kost.

Kornfri hvalpemad til små og store hunde

For mange kan der være et behov for at fodrer kornfrit. Den mulighed får du hos Essential, hvor det meste fra dem er kornfrit. Det gælder også deres hvalpefoder, som er helt uden korn. Det er blandt andet også noget af det, som gør dem til et super premium hvalpefoder mærke. Hvis du leder efter flere kornfri varianter, kan du se hele udvalget af kornfrit foder her. Alt foder fra Essential bliver tilberedt med ernæringsværdien for øje, hvorfor det ikke opvarmes til over 90 grader. Det er med til at bevarer de sunde vitaminer, som naturligt forekommer i de mange bær, frugter, grøntsager og nødder, som de producerer deres foder med.

Certificeret forhandler af Essential Hvalpefoder

Vi har gennemgået Essentials forhandler certificering, så vi kan råde og vejlede dig på niveau med deres egne rådgiverer. Det gør os i stand til at vejlede dig om det bedste produkt fra hunde- og kattefoder linjen fra Essential baseret på din hunds livsstil, alder og andre behov. Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om du vælger det rigtige produkt indenfor Essential eller mange af vores andre hundefoder mærker. Ring til os, når det er tid til at skifte fra hvalpefoder til voksenfoder, så guider vi dig videre på 20600360.