Mængderabat på Essential 10 kg hundefoder
Spar 10% ved køb af 2 poser 10 kg
Spar 20% ved køb af 4 poser 10 kg


Klik på dit ønskede produkt for at se rabatten

 

ESSENTIAL FOODS har fokus på din hunds velvære. ESSENTIAL Hundefoder ønsker at bidrage til, at alle hunde får adgang til optimal ernæring og dermed hjælpes til bedre trivsel. 

Derfor producerer ESSENTIAL ikke hundefoder; de producerer måltider. 

ESSENTIAL´s Hundemad er baseret på råvarer, der holder blodsukkeret stabilt, og samtlige ingredienser er udvalgt med et eneste formål - at medvirke til at optimere måltidets ernæringsmæssige værdi.

Du bliver, hvad du spiser!
ESSENTIAL har udviklet et overordnet princip for ernæring, det hedder BOF-princippet, som baserer sig på hundens naturlige ernæring. En væsentlig del af princippet går på at holde indholdet af blodsukkeret stabilt..

0 anmeldelser
Model/varenr.: E1086
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: E1066
  • Essential
Kr. 699,00
( Kr. 559,20 )

Seniorfoder til den aldrende hund fra Essential

Når din hund bliver ældre, kan den få brug for andet foder, da den bevæger sig mindre og kan få problemer med led og fordøjelse. Det ved Essential naturligvis og har af den grund lavet et fantastisk fuldfoder til ældre hunde. Older er deres seniorfoder, som er med til at forlænge din hunds livskvalitet. Essential selv anbefaler at starte på Older, når din hund har nået 2 / 3 dele af sin forventede levetid. Herunder kan du se, hvornår din hund skal eventuelt bør starte op på Essential Older senior hundefoder, vurderet ud fra den gennemsnitlige races forventede levealder;

Lhasa Apso bliver gennemsnitlig 14 år, så start når den er 9 år gammel.

Beagle bliver gennemsnitlig 12 år, så start når den er 8 år gammel.

Fransk Bulldog bliver gennemsnitlig 9 år, så start når den er 6 år gammel.

Labrador Retriever bliver gennemsnitlig 12 år, så start når den er 8 år gammel.

Slankefoder eller seniorfoder?

Det kommer selvfølgelig an på din hund, så har den ingen problemer, kan du sagtens skubbe det et par år og i stedet vælge et foder med mindre energi, når den bevæger sig mindre. Et slankefoder som Essential Contour er med til at holde alderdoms fedtet væk, så den ikke bliver overvægtig af de kortere gåture. Men hvis den har ledproblemer vil vi anbefale at skifte til et decideret senior produkt. 

Som altid kan du ringe og få vejledning af os, hvis du er i tvivl om, hvornår du skal lave et skift. Din hund er ligeså forskellige som vi mennesker er forskellige fra hinanden. 

Simbasfoder.dk - din Certificerede Essential Foods forhandler

Når man er certificeret indenfor Essential Foods har man gennemgået et kursus i deres produkter, så vi kan råde og vejlede din hund i det bedste valg. Der tages højde for både din hunds alder, race samt livsstil. Det er med til at sikre dig, at du får den rette ernæring baseret på de 3 faktorer. Som certificerede forhandler kan vi hjælpe med fodervejledning, da vores indsigt i produkterne er dybere end eventuelle andre forhandlere. Vil du selv undersøge produkterne nærmere kan du finde Essential Voksenfoder her og hvalpefoder her.