Katte er kødædere, hvorfor den har godt af et højt indhold af kød. Her på siden finder du kattefoder, som ikke indeholder korn, hvorfor din kat får et lækkert og smagfuldt foder uden korn og mere kød. Når der ikke er korn i, bliver de nødt til at erstatte det med mere kød i opskriften - noget som de fleste katte er helt vilde med. Du finder mange smagsvarianter indenfor kornfri kattefoder hos Simbas Foder.

0 anmeldelser
Model/varenr.: P104100899
  • Vådfoder
Kr. 99,00
( Kr. 79,20 )

Kornfri Kattefoder til din tiger

Når det kommer til kattefoder og generelt foder til kæledyr, så har mange billige mærker valgt at lade korn være en stor del af indholdet. Det mener vi ikke er det sunde valg for din kat, hvorfor du her på siden finder alle vores kornfri produkter til katten. Kornfri kattefoder er sundt, når det bliver erstattet med masser af lækkert og frisk kød, samt grøntsager og frugt, der kan leverer de nødvendige mineraler og vitaminer til din kat.

Kornfri kattefoder er med til at give din kat et luksus foder, som blandt andet hjælper på fordøjelsen. Katte er nemlig skruet sådan sammen, at de ikke kan omsætte store mængder kulhydrater, som vi mennesker kan. For meget korn kan derfor lede til overvægt - et stigende problem hos indekatten.

Er kornfrit kattefoder sundt?

Den meget store forskel på indholdet i kattefoder, er med til at forvirrer dig som katteejer. Vi anbefaler altid at overveje kornfri kattemad. Men det skal siges, at lidt korn aldrig har skadet din kat, da det i de rette mængder kan bidrage til øget energi. Det er trods alt et kulhydrat, som kan leverer en god mæthed samt fungere som ekstra energi. Mange udekatte har tit brug for ekstra energi, som sagtens kan komme fra en lille del korn. Men som udgangspunkt, skal over halvdelen af foderet være animalske proteiner og resten skal være frugt, grønt og stivelse. 

Vi råder og vejleder dig naturligvis gerne, hvis du er i tvivl om det du fodre din kat med nu, også er det bedste for den. Kontakt os lige her for råd og vejledning.