SwedenCare har over 20 års erfaring indenfor mundhygiejne og kosttilskud til hunde og katte.

Her på siden finder du et stort udvalg af deres populære produkter, som mange hunde og katte har haft glæde af. De har både et kosttilskud til en sund mave, Tyggeben, der fjerner plak og Kalm Aid piller til at berolige utrygge katte og hunde. SwedenCare er mest kendt for deres PlauqueOff - prøv selv hvorfor herunder. 

0 anmeldelser
Model/varenr.: 721.0060
  • SwedenCare
Kr. 229,00
( Kr. 183,20 )

Plak og tandsten

Tandsten er ikke et sjældent fænomen hos hunde og katte. Det er en hyppig lidelse, som ofte ses hos små hunderacer og de ældre hunde. Det er særligt i overmunden, hos hjørne og kindtænderne tandsten opstår. 

Tandsten opstår gennem plak, som sætter sig på tænderne. Det vil i starten først sætte sig ved tandkødet, for så at bevæge sig længere ned på tanden, så tanden til sidst er dækket i plak, hvis tandstenene vel og mærke ikke fjernes. 

Hvis tandsten ikke bliver fjernet kan det i værste tilfælde resultere i tandløsning, som er ganske smertefuldt for dyret. 

Hvad kan man selv gøre? 

Den helt simple måde at forebygge tandsten er ved at fjerne plakken gennem daglig tandbørstning. Daglig tandbørstning på hund og kat er dog nemmere sagt end gjort, da det bestemt ikke er noget dyrene er vilde med. Derfor er DenPro Plaque Off pulver fra SwedenCare et godt alternativ. Det er SwedenCares mest populære produkt, og vi forstår godt hvorfor. Det er et 100% naturligt kosttilskud, der er med til at modvirke plak og tandsten samtidig med, at det også forbedrer dårlig ånde hos hund og kat. Drys pulveret ud over maden om morgenen eller aftenen og med et kontinuerligt forbrug vil der være resultater efter 3-8 uger.  

Angst hos hund og kat 

Nytårsaften, tordenvejr eller dyrlægebesøg. Fælles for de tre ting er, at det er noget mange hunde og katte er bange for. Nytårsaften er for mennesker en festlig aften med god mad og en god stemning. Men for vores firebenede venner, hvorend det er hund eller kat, så kan nytårsaften være en stressende aften med stor angst. Det kan være frustrerende for hunde og katteejere at stå med et skrækslagene dyr, hvor det kan være svært at stille noget op.

Har din hund eller kat haft en dårlig eller traumatisk oplevelse hos dyrlægen, kan det godt være svært for den at komme igen, uden, at der en form for angst. MEN vi har muligvis løsningen! SwedenCare Kalm Aid tabeletter kan berolige din hund eller kat i stressende og ængstelige situationer. Pillerne indeholder Grøn the, som er med til at virke beroligende. 

Står du i en situation, hvor du ved din hund får en stressede periode, eller lider din hund eller kat af separationsangst, så er SwedenCare kalm Aid også en god mulighed. 

Kalm Aid findes også i en gelform til din kat. 

 

Tarmproblemer hos din hund eller kat?

En mavefunktion i balance er vigtigt! Og det vil SwedenCare gerne hjælpe vores kære hund eller kat med at have. Når en hund eller kat får dårlig mave kan det skyldes mange ting. Det kan være du har skiftet foder, dyret har spist noget forkert eller måske er dyret stresset. Det kan til tider være svært at spore sig hen til, hvad maveproblemerne kan skyldes, men med SwedenCare Stomax fodertilskud hjælper du din hund eller kats mavefunktion på plads igen. Stomax kan gives i forbindelse med diarre, men også på længere sigt for at støtte mave/tarmfunktionen, hvis din hund eller kat har en følsom mave.