Vådfoder til katte er et populært produkt, når du som katteejer skal fodre din kat. Der er rigtig mange der fodrer deres kat med vådfoder, hvorfor du finder et stort udvalg hos Simbas Foder. Vores store udvalg er nøje valgt på baggrund af hver enkelt brands tilgang til ingredienslisten. Derfor finder du kun vådfoder her på shoppen, som din kat vil elske og som er med til at vedligeholde en sund kat.

0 anmeldelser
Model/varenr.: P104100899
  • Vådfoder
Kr. 99,00
( Kr. 79,20 )
-50%
0 anmeldelser
Model/varenr.: S100202
  • Sams Field
Kr. 7,00
( Kr. 5,60 )
Kr. 14,00
Du sparer: Kr. 7,00
-50%
0 anmeldelser
Model/varenr.: S100204
  • Sams Field
Kr. 7,00
( Kr. 5,60 )
Kr. 14,00
Du sparer: Kr. 7,00
-50%
0 anmeldelser
Model/varenr.: S100203
  • Sams Field
Kr. 7,00
( Kr. 5,60 )
Kr. 14,00
Du sparer: Kr. 7,00

Forkæl din kat med det bedste vådfoder

Ligesom med tørfoder til katte, så kan vådfoder være en jungle at finde rundt i. Vi hos simbasfoder.dk går dog op i indholdsfortegnelsen fremfor mærket. Derfor finder du produkter til din kat, som overholder gældende regler og ikke fylder dåserne med korn og tilsætningsstoffer. Din kat vil have luksus vådfoder og det får den hos Simbas Foder.

Vi fører de kendte mærke såsom Sams Field, Alpha Spirit, Carnilove og Brit Premium. Alle mærker er lavet til at fremme en sund kat gennem vådfoder.

Din kat har brug for vådfoder

Vådfoder til katte er din kats vej til at få nok væske. Mange katte har nemlig tendens til ikke at få væske nok i løbet af dagen. Da vådfoder til katte indeholder store mængder vand, sammenlignet med tørfoder, kan du sikre dig, at din kat får nok væske ved også at fodre med vådfoder. Det er selvfølgelig ikke nok, at give din kat vådfoder, men det er super supplement. Om sommeren er det et super væske tilskud, som din kat vil nyde godt af.

Vi anbefaler altid at skifte mellem de mange smagsvarianter af vådfoder. Vi kender jo nok alle den kræsne kat, som gerne selv vil bestemme, hvad den får. Når du skifter mellem smagsvarianter holder du den interesseret og den vil elske at få lidt nyt i skålen.

Vådfoder eller tørfoder - vi har alt til katten

Hvis du ønsker at supplere din kats vådfoder med tørfoder, kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på vores store sortiment af kattefoder, som du finder her

Vi fører de kendte mærker, som Profine, Sams Field, Brit, Carnilove og mange mange flere. Du finder kattefoder, hvor der er taget højde for din kats specifikke behov. Vi gør det nemt at handle kattefoder til krævende katte.