Kattefoderet fra Brit Premium er sammensat af de bedste råvarer, så det stemmer overens med kattens behov for proteiner og vitaminer. Det er fyldt med kød, smagfulde grøntsager og andre fantastiske ting, som gør hver pose skræddersyet til din kats behov. Find både Brit Premium til indekatten, den steriliserede og mange flere herunder.

0 anmeldelser
69,00
-7%
0 anmeldelser
279,00
299,00
Du sparer: 20,00
-7%
0 anmeldelser
279,00
299,00
Du sparer: 20,00
-7%
0 anmeldelser
279,00
299,00
Du sparer: 20,00

Brit Premium Kat - til din premium tiger

Det er et velsmagende kattefoder, som højner niveauet for kattemad. De mange katteracer vil blive tilfredsstillet med foderet fra Brit Premium, hvor der er taget højde for både alder såvel som levemåde. Du finder nemlig både kattefoder til killingen, den sensitive, indendørs katten og den voksne samt senior kattefoder. 

Du mange varianter giver dig mange muligheder for at vælge kattemad, som er specielt tilpasset din kats behov. Når den er killing vil killingefoder give din kat større mængder fedt og protein, som er med til at opbygge den helt rigtige muskulatur. Det er essentielt, at din kat for et afbalanceret kattefoder fra starten af - her er Brit Premium kattefoder et godt sted at starte din killings udvikling.

Når din kat bliver voksen, vil den have brug for opbygge større muskulatur og vedligeholde den i dens daglige leg og eventyr. Foderet til voksne katte har et lavere energiindhold pr. pille end, hvad den fik som killing. De mange lækre fodertyper, sørger for at din kat kan vælge det, som passer ind i dens livsstil som enten steriliseret kat eller indendørs kat. 

Når først din kat er blevet senior, gerne over 7 år og opefter, så kan du gå i gang med senior kattefoder fra Brit Premium Kat. Her får den et foder, som tager hensyn til de skavanker, der kan komme som seniorkat. Med Brit Premium får din kat altså altid netop det foder, som den har brug for og dit kæledyr er i trygge rammer. 

Brit Care Kattefoder er et alternativ til Brit Premium

Brit Care kattemad er lavet til at bekæmpe foderintolerance. Det er udviklet til at mindske risikoen for foderintolerance ved at din kat får en fodersammensætning, der er både skånsom og yderst delikat. Du finder også en masse gode varianter under den kategori, hvor du kat kan få et foder, der passer til både aktivitetsniveau og livsstadie. Det giver de mest optimale muligheder for en glad kat. Se hele udvalget her.