Sams Field Puppy Lamb (13kg)

Komplet fuldfoder til hvalpe af alle racer med smagfuld lam. 

  • Glutenfri opskrift for ernæring uden korn
  • Mojava Yucca for en bedre fordøjelse
  • Hjælper hvalpen med at opbygge et godt immunsystem
Kr. 499,00
( Kr. 399,20 )
Model/varenr.: S171890
Vægt: 13 kg

Glutenfri hvalpefoder med lam fra Sams Field

Hvalpefoder er essentiel for den lille ny, da den indeholder alle de ingredienser, som der skal til for at give den en god start på livet. Sams Field Puppy Lamb er et Super Premium foder, som giver din hvalp alle de rigtige ting. Der er fokus på en glutenfri opskrift, hvorfor du undgår et foder med korn og muligheden for intolerance overfor netop korn. I stedet for korn har Sams Field valgt ris, som blandt andet er med til at give din hund de kostfibre, som den skal have for at opretholde en fast afføring. 

Lam er hovedingrediensen i Sams Field Puppy Lamb, som er kendt for dens milde protein sammensætning. Du giver din hvalp kvalitet til pris, hvor alle kan være med. Derudover er der tilsæt en masse grønt og frugt, der er med til at give en god vitamin og mineral balance. Der er ligeledes glukosamin til at støtte led og den hurtige vækst. Alt i alt er det et foder, som når hele vejen rundt om de fleste racer og hvalpes behov for fuldfoder. 

Ingredienser: Kød fra fritgående lam (30%), ris, bryggeris, oksekød og svinekødsfedt, hydrolyseret fjerkræprotein, ærter, ølgær, tørret æblemasse, græskar (3%), laksolie (2%), hydrolyseret fjerkrælever (2%), ærtemel, tørret spinat (0,5%), glucosamin (0,026%), chondroitinsulfat (0,02%), fructo-oligosaccharider (0,02%), mannan-oligosaccharider (0,015%), yucca Mojave ( 0,01%), tørret kamille (0,008%)
 
Analytiske bestanddele: 
Protein 30%
Fedt 17%
Fugt 10%
Aske 7,5%
Fiber 2%
Kalcium 1,4%
Fosfor 1.1%
Salt 0,3%
Omega 3 0,3%
Omega 6 2,1%
 
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: