Sams Field Junior Large Lamb (13kg)

Til den store hunde har vi juniorfoder fra Sams Field med Lam

  • Perfekt mellemstadie for de store racer
  • Helt uden traditionelle korn for en super ernæring
  • Med Chondroprotectives for understøttelse af led
Kr. 499,00
( Kr. 399,20 )
Model/varenr.: S171892
Vægt: 13 kg

Foder til store hvalpe fra Sams Field Junior Large Lamb

Bliver din hvalp en stor hund, når den når sin kampvægt, så kan du med stor fordel skifte til Junior Large Breed foder, som dette fra Sams Field. Vi anbefaler at skifte til et juniorfoder omkring 6 måneders alderen fordi, at din store hund vokser så hurtigt, at den har brug for en anden foder sammensætning. Dette foder er med smagfuld lam og tilsat Glukosamin og Chrondroitin, som understøtter din store hvalps led og kan være med til at sikre en normal vækst. 

Desuden er foderet helt fri for korn, tilsætningsstoffer og farvestoffer. Det er et bundsolidt foder, hvor der er anvendt grøntsager og ris som supplement til det smagfulde lammekød. Det er med til at gøre Sams Field Junior Large Breed Lamb til et Super Premium produkt, hvori din hund får dækket dens daglige behov. 

Ingredienser: Kød fra fritgående lam (28%), ris, bryggeris, oksekød og svinekødsfedt, tørret æblemasse, hydrolyseret fjerkræprotein, ølgær, ærter, græskar (3%), laksolie (2%), hydrolyseret fjerkrælever (2%), ærmel, tørret spinat (0,5%), glucosamin (0,026%), chondroitinsulfat (0,02%), fructo-oligosaccharider (0,02%), mannan-oligosaccharider (0,015%), yucca Mojave ( 0,01%), tørret kamille (0,008%)

Analytiske bestanddele:

Protein 28%
Fedt 15%
Fugt 10%
Aske 6,8%
Fiber 3%
Kalcium 1,5%
Fosfor 1.1%
Salt 0,3%
Omega 3 0,3%
Omega 6 1,8%

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: