Selv din kat har brug for belønning - det er ikke kun forbeholdt hundene. Hos Simbasfoder.dk finder du et stort udvalg at kattegodbidder, som du kan bruge til at belønne ønsket adfærd, til træning eller bare fordi det er onsdag. Din kat vil elske de bløde og smagfulde godbidder, som du finder her på siden. Du finder et utal af lækre smagsvarianter.

-74%
0 anmeldelser
Model/varenr.: P100414
  • Profine
Kr. 5,00
( Kr. 4,00 )
Kr. 18,95
Du sparer: Kr. 13,95
-74%
0 anmeldelser
Model/varenr.: P100415
  • Profine
Kr. 5,00
( Kr. 4,00 )
Kr. 18,95
Du sparer: Kr. 13,95

Kattegodbidder din kat vil elske

Din kat elsker positiv stimulering, hvorfor en godbid er perfekt til at belønne den med. Mange vil ryste på hovedet, hvis du siger, at du træner din kat. Men træning af din kat, kan ligeså vel være, at du belønner positiv adfærd. Her på siden har vi samlet en masse smagfulde kattegodbidder i mange smagsvarianter. Du finder blandt andet godbidder med tun, godbidder med kylling, godbidder med laks eller hvad med en godbidder til din kat med sardiner. De mange smagfulde godbidder kan få din kat til de skøreste tricks.

Træn din kat med godbidder

Hvad enten din kat er en ude- eller indekat, bør den socialiseres med mennesker som minimum. Vi anbefaler også at socialisere den med hunde, men hvis du ikke har et behov for det, kan du sagtens undlade det. Få gæster over og lade dem lege med den, snakke med den i dens tempo og forkæl den undervejs med dens yndlings godbidder. Det vil give din kat en god oplevelse.

Mange katte sover meget om dagen. Udekatten skal nok blive stimuleret af dens omgivelser, hvorimod en indekat nemt kan komme til at kede sig. Her kan aktivering i form af godbidder være en formidabel måde at aktivere din kat på. Brug din kats godbidder og placer dem strategisk rundt omkring i hjemmet. Du kan placere dem højt, lavt eller gemme dem i dens kradsetræ. På den måde sørger du for at aktivere din kats naturlige søgende natur. Du kan også med fordel bruge en foderbold, som du kan finde et udvalg af her - og tænk ikke over, at det er under hunde kategorien, de små kan også sagtens bruges til din kat.

Kattegodbidder til en god pris

Hos Simbasfoder.dk finder du billige kattegodbidder, som både kan tilfredsstille din kat og sørge for, at den er dækket ind på vitaminer og mineraler. Ved at give din kat et par godbidder en gang imellem, kan du hjælpe til at udvide dens nødvendige indtag af forskellige tilskud. Det kan nogle gange fungerer som en vitaminpille, da godbidderne oftest er beriget med andre frugter, grønt og urter, som er med til at sikre en sund kat.