Du får GRATIS en pose med 300g kornfri godbidder fra Simbas for hver pose Eukanuba hundefoder, du køber hos Simbas Foder - Værdi 39,-*

 

Eukanuba special fremstiller selv deres foder til at dække forskellige ernæringsmæssige behov, specielle behov, aldersmæssige behov, behov efter racens størrelse, levevis, sensitivitet og helbred.

Eukanuba anvender kun kød og ingredienser af høj kvalitet fra en gode producenter.

Eukanubas produkter indeholder ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Hvorfor du trygt kan vælge dette foder til din hund.

*OBS - gælder kun poser mellem 7,5 og 15 kg.

-20%
0 anmeldelser
100,00
125,00
Du sparer: 25,00
0 anmeldelser
369,00
0 anmeldelser
369,00
0 anmeldelser
399,00
0 anmeldelser
399,00
-20%
0 anmeldelser
23,20
29,00
Du sparer: 5,80
0 anmeldelser
369,00
0 anmeldelser
369,00
0 anmeldelser
369,00
0 anmeldelser
399,00
0 anmeldelser
499,00
-10%
0 anmeldelser
17,10
19,00
Du sparer: 1,90

Eukanuba er fantastisk foder til alle hunde

Eukanuba Hundefoder er et lækkert fuldfoder til din hund. De har en filosofi om, at hunden er kødæder og derfor skal fodres efter det. Du finder derfor ud af, at den primære proteinkilde i Eukanuba er kød og andre animalske proteiner. Proteinet kommer primært fra kylling og lam, som sammen med grøntsager sørger for, at din hund får den mest optimale sammensætning af kød og vitaminer. 

Eukanuba hundefoder indeholder ikke kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller tilsætningsstoffer. Det giver din hund de mest optimale betingelser for en sund optagelse, hvor alle ingredienser har et formål for din hund.

Eukanuba hundefoder til hvalp, voksen og senior

Eukanuba hundefoder bliver produceret, så det er tilpasset præcis din hund og det livsstadie, den befinder sig på. Derfor finder du både hvalpefoder, voksenfoder og seniorfoder fra Eukanuba her på siden, så du kan vælge netop det produkt, som din hund har behov for lige nu.

Eukanuba Hvalpefoder

Hvalpe vokser mest i de første måneder af deres liv, derfor har de behov for ekstra energi til at vokse på. Deres energiniveau kan være helt op til 3 gange større end for fuldt udvoksede hunde. Det er derfor ikke alle hundehvalpe der er ens. Hvalpe af små racer kan være udvokset efter kun 10 måneder, mens hvalpe af store racer er næsten 2 år om at være fuldt udviklede. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du er tvivl om, hvad du skal vælge mellem. 

Eukanuba hundefoder indeholder flere forskellige produkter, som er nøje afstemt efter netop din hvalps race, størrelse og udvikling. Fælles for de mange Eukanuba produkterne er, at de alle har et højt indhold af DHA og roetrævler, som hjælper på hjernens udvikling og fremmer en sund fordøjelse. 

Hovedparten af ingredienserne i hvalpefoder fra Eukanuba består af kylling, og en enkelt variant med lam og ris.

Eukanuba Voksenfoder

Voksenfoderet fra Eukanuba bruges til den voksne hund, når den er færdig med at være hvalp. Men ligesom hos hvalpefoder, så er voksenfoderet endnu mere kompleks og kræver igen forskellige ernæringsbehov hos den enkelte hund, race og størrelse. 

Hundefoder fra Eukanuba fås både til små og store racer. Vi fører hundemad til små hunde, hvor indholdet er afstemt til de behov de små hunderacer har. Medium hunderacer har et behov for mere fedt og protein, så her tager hundefoder fra Eukanuba til medium hunderacer højde for det. Kigger vi på de store hunderacer, så har Eukanuba sørget for, at sammensætte det til fordel for deres led og knogler.

Eukanuba Racefoder

Hvis din hund er en ren racehund, kan du med fordel købe Eukanuba Racespecifik foder. Hundefoderet er specielt udviklet til netop din hunds race, hvad enten det er en Golden Retriever eller en Boxer. Det bringer det bedste frem i den hund.

Baseret på mange års erfaring, kan du sikre, at din hund er dækket ind på de mest basale behov, hvad angår dens race.

Eukanuba Daily Care hjælper din hund med dens lidelser

Hvis din hund har problemer med fordøjelsen eller sine led, kan du overveje om Daily Care fra Eukanuba vil være et godt valgt for din hund. Deres produkter er ligeledes uden kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. 

Under denne kategori finder du også et godt udvalg af senior foder fra Daily Care Eukanuba. 

 

Du kan altid kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at vælge det rette hundefoder til din hund.