Alpha Spirit Vådfoder kunne blive din hunds favorit vådfoder. Det er fyldt med lækkert frisk kød, der er nænsomt behandlet. Alpha Spirit tilbederede nemlig deres kød på en helt specielt måde, så det bevarer de gode nærringstoffer. Herunder finder du et stort udvalg af Alpha Spirit vådfoder og meatballs til din hund. Det er desuden kornfri og glutenfri. 

Alpha Spirit vådfoder findes i et utal af smagsvarianter. Du kan få Alpha Spirit Meatballs med kylling, kronhjort og lam. Eller hvad med en Alpha Spirit Pouch med skinke, lam eller turkey?

Kornfri Vådfoder fra Alpha Spirit

Alpha Spirit Vådfoder er 100% kornfri, så din hund kan få det maksimale ud af det delikate kød. Der er fokus på din hunds naturlige diæt med et moderne twist. Når du køber Alpha Spirit, siger du nej tak til benmel og ja tak til frisk kød. Der er fokus på de gode råvarer, til gavn for din hund. Udover en masse lækkert kød finder du også frugt og grønt. Du kan blandt andet få Alpha Spirit med Pære, melon og ananas. Det er et moderne twist, der giver et ekstra skud vitaminer, som din hund ikke får andre steder fra. 

Lad dig friste af de mange forskellige slags og forkæl din hund med en ekstra skefuld kød i skålen. Det er et fuldfoder, så du kan bruge det som erstatning til tørfoder eller som ekstra forkælelse ovenpå tørfoderet.