Sporliner er helt igennem fantastiske til netop at gå spor eller schweiss. Sporlinens længde gør dem ideel til at kunne give din hund plads og ro til at følge sporet og du kan nemt styre den tilbage ved at trække den tilbage. Hvad en du går duftspor eller blodspor, også kaldet schweiss. Sporliner til hunde kan også bruges som Schweissliner. Høj kvalitets sporliner har en god tyngde og dem du finder her på siden har en gummiindsyning, som sikrer et godt greb for dig i både vådt og tørt vejr. 

Sporline eller Schweissline på 15 meter

De officielle krav til en Schweissline er, at den skal være over 8 meter. Vores Sporliner er langt over 8 meter. De måler 15 meter, så der er rig mulighed for at træne spor med en sporline fra Simbasfoder.dk. Sporlinen eller Schwesslinen kan sagtens bruges i både tørt og vådt terræn. Linerne til spor er indsyet med et gummi materiale, der giver det et godt greb, hvis din hund får færten af noget, hvis det er vådt eller hvis du har brug for at strække den tilbage fra sit spor.

Sporline til din hund i nylon og synlige farver

Linerne her på siden er sporliner lavet af nylon, så de er robuste og hårdføre. Nylon kan nemt vaskes, hvis den er blevet beskidt. De flotte farver er ligeledes med til at give en god synlighed. Det er med at finde din yndlings sporline, hvad enten det skal være en blå sporline, en orange sporline eller sort sporline. Det er nemt for dig at se linen, hvis din hund skulle vikle sig ind.

Tyngden på linen er ligeledes god, så den følger let jorden og din hund bliver ikke tynget af den på lang opgaver.