Når det bliver mørkt om vinteren, men også om sommeren, kan din hund have behov for lys. Det er ikke for din hunds skyld, men for dig selv og andre omkring din hund. Vi har forskellige ting her på siden, som kan være med til at lyse din hund op. Du kan blandt andet sætte en lygte fra RogLite på din hunds jakke, snor eller halsbånd. De lyser din hund op og kan hjælpe forbipassende gående, cykler og biler med at se den i mørket. 

-50%
0 anmeldelser
Model/varenr.: 173-008
  • Halsbånd
Kr. 12,48
( Kr. 9,98 )
Kr. 24,95
Du sparer: Kr. 12,47

Hundehalsbånd med lys til at blive set i mørket

Uanset om det er vinter eller sommer, så bliver det mørkt og du kan derfor have brug for at gøre opmærksom på din hund med lys og reflekshalsbånd, så andre kan se din hund i mørket. Vi har samlet et godt udvalg af lys til halsbånd, hundelygter fra RogLite, der holder længe er vandafvisende og kan sættes i både snor og halsbånd. 

Der bliver hvert år dræbt for mange hunde i trafikken, fordi de ikke er tydelige nok. Det kan et lys i hundehalsbåndet eller selen hjælpe med. Den er både tydelig og bevæger sig med hunden, så ingen er i tvivl. Lys til hunde er en stor del af det udstyr, som du bør have, hvis du går ture med din hund, når mørket er faldet på. Og en lygte til din hund er med til at gøre den mere synlig overfor alt fra biler til cykler. 

Led lys eller reflekshalsbånd til hund

Reflekshalsbånd er gode til hund, der bevæger sig i trafikeret områder, da bilernes lys kan lyse reflekserne op. Så bliver din hund set, når det er nødvendigt. Reflekser er særligt gode, hvis din hund har svært ved at fokuserer på gåturen, når der er fuld lys på den. Hvis du vil gøre det endnu bedre, så kan du også selv tage en refleksvest på, så både du og din hund er synlige i trafikken. Selv hvis du gør i byen, hvor der er lys, kan bilerne have svært ved at se en mørk hund.