Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Om din hund elsker at komme i bad eller ikke er fan af det, så er det noget, der skal til engang i mellem. Med disse velduftende hundeshampooer fra TropiClean, kan din hund både dufte godt og blive ren igen efter en tur i mudderet, vandet eller noget helt tredje. De skønne dufte er egnet til forskellige formål, typer af pels og hunde - find din favorit TropiClean hundeshampoo herunder.

0 anmeldelser
99,00
0 anmeldelser
99,00
0 anmeldelser
99,00
0 anmeldelser
99,00
0 anmeldelser
99,00

Hundeshampoo fra TropiClean - frisk duft og ren pels

TropiClean bruger kokos som deres primære ingrediens, som har en naturlig rensende effekt. Kokos renser skidt og olie ud af dit kæledyrs pels samtidig med at den vedligeholder dets naturlige fedtlag og glans. På den måde renser du skånsomt din hunds hud og pels uden at skade dens naturlig fedtlag, der er med til at give en blank pels.

Hvis du leder efter en dybderensende shampoo til din hund, så skal du vælge Berry and Coconut. Den renser i dybden, når din hund har rullet sig i en hjortebæ eller noget andet velduftende. Har du derimod en allergisk hund eller kat, bør du anvende TropiClean Gentle Coconut, som er uden en masse andet end deres kokos. Her er det blot kokos, der får lov at gøre sig arbejde og efterlader din bedste ven ren og blød. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os - så hjælper vi dig gerne. 

Sådan bader du din hund med succes

Vi anbefaler vask efter behov og nogle hunde og katte, har mere behov end andre. Men når det er tid til at vaske hunden eller katten, så får du her nogle gode råd til, hvordan du bærer dig ad. 

Stedet, hvor du skal vaske din hund, er med til at skabe tryghed. Mange vi kender benytter et badekar til at vaske deres hund og andre kan sagtens gøre det med hjælp fra bruseren. Men hvis din hund ikke er god til at stå stille, kan du med fordel putte den i en balje. Inden du går i gang bør du børste din hund, så løse hår minimeres og du kun vasker de hår, der bliver siddende. 

Vandet må ikke være for varmt eller for koldt - vi anbefaler selv de klassiske 37 grader og et tempereret badeværelse, så din hund ikke fryser. Gør hund helt våd med enten en kande eller bruseren - undgå at bruse din hund direkte i ansigtet. 

Når hunden er helt våd, skal du sæbe din hund i hundeshampoo. Masser det ind i hundens pels og giv din hund en dejlig massage imens den bliver sæbet ind i hundeshampoo. Vask gerne 2 gange, hvis din hund er meget beskidt. Skyl grundigt efter med lunkent vand og få gerne din hund til at ryste det overskydende vand af sig inden du går i gang med håndklæde og tørring.

Beløn din hund rigeligt med godbidder undervejs og efter for at gøre oplevelsen hyggeligere. 

 

Du kan læse meget mere om produkterne ved at klikke på hver enkelt.