Hundeseler er en stor del af de fleste hundes hverdag. Der er mange, der bruger hundeseler fremfor hundehalsbånd. Hvis din hund har brug for ekstra støtte, så er en hundesele ligeledes at foretrække. Hos Simbasfoder.dk har vi valgt at tage Kyflie Hundeseler ind. De hundeseler er gode til en aktiv gåtur med din hund. Der er masser af plads til din hund i selen, som kan spændes ud og ind. Den perfekte pasform opnås med Kyflie Hundeseler.

0 anmeldelser
Kr. 289,95
( Kr. 231,96 )
-80%
0 anmeldelser
Model/varenr.: HA0102-R
  • Kyflie
Kr. 67,80
( Kr. 54,24 )
Kr. 339,00
Du sparer: Kr. 271,20

Hundeseler er det bedste til gåturen

En sele til hunde er at foretrække, da den tilbyder stor komfort til din hund på jeres gåtur. Vi har nøje udvalgt vores hundeseler, da de skulle være justérbare og give god støtte foran på brystet. Mange vælger netop seler af den årsag, da det kan være hårdt for din hunds nakke, hvis den trækker på jeres gåtur. Du kan risikerer at overbelaste din hunds nakkemuskler, hvis den ikke kan finde ud af at gå pænt. 

Hvis din hund trækker vil det være bedste med en sele, så trækket er bedre fordelt henover ryggen på din hund. Hundeseler fra Kyflie støtter de rigtige steder, så du og hunden får en bedre oplevelse.