Flexiliner er anerkendte for deres hårdføre design, lige fra håndtag til bremsen og den næsten uopslidelige snor. Med en flexiline kan du både give din hund masser af plads og holde den i kort snor. Vi har samlet et godt udvalg af fleksible liner herunder fra både det anerkendte mærke Flexi og KONG - tag et kig og find hurtigt din favorit. 

 

0 anmeldelser
Model/varenr.: FL-C-5
  • Flexi
Kr. 109,95
( Kr. 87,96 )

Et godt udvalg af flex liner

Fleksible liner, også kaldet rulleliner, er kendt for deres fleksible hundesnor, der nemt rulles ud og ind alt efter behov. Du kan nemt trække din hund til dig, hvis den skal gå fra lang til kort snor. Det giver en naturlig ro til jeres gåture, da du ikke skal bekymre dig om din hund. 

Flexliner er desuden kendt for deres robuste design - og her på siden har vi nøje udvalgt nogle af de bedste på markedet, så de holder længe. Den robuste snor er lavet af et slidstærkt nylon materiale, som er næsten umulig at slide op. Håndtaget er fremstillet i et hårdt plast materiale, så er standhaftig overfor slid. Rullemekanismen inden i håndtaget er lavet til forskellige typer hunde, hvorfor du finder kan finde både large og medium udgaver her på siden. Har du en stor hund, skal du vælge en large, da strækket fra en stor hund kræver bedre og stærkere materialer end, hvis det er en mindre hund, som du har. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om størrelsen. 

Flex liner fra Flexi giver dig optimal fleksibilitet

Flexi er et mærke, som er kendt for deres flexiliner - det giver jo sig selv, men de er stadig førende på markedet og med god grund, da de grundlagde ideen til de fleksible liner. Vi har udvalgt dem, som vi tror de fleste bruger - lad os endelige vide, hvis vi netop mangler en farve eller størrelse til dig - kontakt os her.

Vi hjælper dig gerne med at vælge mellem de anerkendte flexi liner, som findes i forskellige størrelser, så din hund får det bedste træk.

KONG Flex Liner til hunde - en nyhed fra KONG

Kong har netop lanceret deres egne flex liner, som udfordrer de traditionelle flexi liner. Der er fokus på robuste håndtag, slidstærke liner og et godt greb. Vi må erkende, at vi er vilde med KONG Legetøj, så hvorfor skulle deres KONG Flex Liner ikke også give dig det bedste fra hundeverdenen. Deres design er tidløst med små KONG detaljer, som KONG gør det bedst. Fokus er virkelig kvalitet og derfor vejer disse flexliner også mere. KONG Flexliner er lavet til dig der vil have en holdbar line.