Profine Crunchy Cracker And & Pastinak (150g)

Profine Crunchy Cracker And & Pastinak er en knasende nyhed fra Profine.

  • Knasende og luftige godbidder
  • Helt uden korn
  • Dufter helt uimodståelig
Kr. 29,00
( Kr. 23,20 )
Model/varenr.: P103100634
Vægt: 0,15 kg

Profine godbidder med and og pastinak

Gode godbidder er tit noget, som man skal lede længe efter. Men med disse smagfulde og knasende Profine Godbidder, så er der en god chance for, at din hund vil elske dem. De smager af and - noget som de fleste hunde sætter stor pris på. Størrelsen går, at der skal tygges lidt. Har du en lille hund, kan du nemt halvere dem, så de passer til dens mund. 

Profine Crunchy Cracker And & Pastinak er en godbid, hvor alle hunde kan være med. Store hunde vil sætte pris på den til træning. Har du en mindre hund, er det den ideelle belønning. Hundegodbidderne fra Profine er vores bestseller og disse nyheder er lige til at have i lommen, da de ikke fedter eller forsvinder i lommeuldet. 

Ingredienser: Dehydreret And (35 %), ærter, kartoffelstivelse, tørret æblepulp, fjerkræfedt, tørret sure bær (1 %), tørrede mælkebøtte (0,5 %), pastinak (0,5 %).

Analytiske bestanddele:

Protein 27,0 %

Fedt 14,0 %

Fugtighed 10,0 %

Aske 5,5 %

Fibre 3,0 %

Calcium 1,2 %

Fosfor 0,7 %

Natrium 0,1 %

Omega-3 0,4 %

Omega-6 1,8 %.

Fodervejledning: Gives som belønning ved motivationstræning eller som godbidder til fælles stunder i løbet af dagen. Sørg for at din hund altid har rigeligt med friskt drikkevand.

Metaboliserbar energi: 3540 kcal/kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: