Arion Original Adult Small Laks & Ris (7,5kg)

Arion Adult Small med laks og ris er et komplet glutenfri fuldfoder til voksne hunde af små racer fra 4-10 kg.

 

  • Fremmer optimal hud- og pelssundhed
  • Hjælper til en optimal fordøjelse
  • Beskytter kroppens celler mod betændelse og skader
 
Kr. 429,00
( Kr. 343,20 )
Model/varenr.: NB105519
Vægt: 7,5 kg

Komplet fuldfoder med laks og ris til hunde i små racer 

Fuldfoder til den lille hund med en vægt fra 4 til 10 kg. Sammensætningen på Arion Original Adult Small Laks & Ris sørger for, at din hund får den ernæring som den skal have for at få et godt helbred. 

Indholdet af laks og lakseolie gør hundefoderet beriget med Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som er med til at pleje hundens hud og pels. Sammen med tilstrækkeligt zink og biotin skabes det perfekte grundlag for at fremme optimal hud- og pelssundhed. Derfor er Arion Original Adult Small Laks & Ris også velegnet til hunde med følsom og hud. 

Indeholder ikke gluten, og kan derfor også serveres til hunde der lider af intolerance overfor korn. 

Præbiotisk effekt
Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse. 

Antioxidanter
Beriget med naturlig, grøn te-ekstrakt og citrus for at beskytte kroppens celler mod betændelse og skader, som opstår, når frie radikaler er i omløb i kroppen.

 

Ingredienser
Laks 26% (tørvejet), ris 39%, fedt fra laks, tørgær, ærter, hydroliseret lakseprotein, kartoffel, roemasse, raffineret cellulose, calciumcarbonat, mineralsalt, lakseolie, grøn te, F.O.S., M.O.S., vindruekerner, rosmarin.

Næringsindhold
Råprotein 28%, Råfedt 18%, Råaske 7%, Råfibre 3%, Calcium 1,5%, Fosfor 0,9%

Ernæring/kg
A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700, Jern (mg/kg) 130, Kobber (mg/kg) 16, Zink (mg/kg) 220, Mangan (mg/kg) 9, Jod (mg/kg) 3,5, Selen (mg/kg) 0,25, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.769

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: