Arion Original Adult Medium Lam & Ris (12kg)

Arion Original Adult Medium med lam og ris er et komplet glutenfri fuldfoder til voksne hunde af mellemstore racer 10-25 kg.

 

  • Hjælper til en afbalanceret tarmflora
  • Understøtter en optimal fordøjelse
  • 100% glutenfri
Kr. 519,00
( Kr. 415,20 )
Model/varenr.: NB105532
Vægt: 12 kg

Arion Original Adult Medium med lam og ris er et komplet glutenfri fuldfoder til voksne hunde af mellemstore racer

En god fordøjelse er vigtigt for, at din hund har det godt. Det hjælper Arion Original Adult Medium Lam & Ris med, da de nøje udvalgte ingredienser hjælper til en afbalanceret tarmflora og understøtte en sund fordøjelse. 

Hundefoderet er glutenfrit, men er stadigvæk sammensat så din mellemstore hund får den ernæring som den har brug for. 

Hvis du har en hund med sart mave, er dette hundefoder et godt valg, da der som nævnt ovenstående ikke er tilsat gluten, men ligeledes er lam god protein til en sart hund.

Præbiotisk effekt
Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse.

Vitalitet
Rig på velsmagende, animalsk protein af høj kvalitet og en afbalanceret mængde vitaminer og sporstoffer til at understøtte organfunktioner og optimal fordøjelse gennem hele livet.

Fordøjelsestolerance
Omhyggeligt udvalgte, glutenfri ingredienser og animalsk protein af høj kvalitet, beriget med fibre for at opnå en optimal fordøjelse og perfekt afføringskonsistens.

Ingredienser
Ris 50% lam 26% (tørvejet) fedt fra lam hydroliseret lammeprotein ærter roemasse tørgær mineralsalt kaliumchlorid F.O.S. M.O.S. vindruekerner rosmarin.

Næringsindhold
Råprotein 26% Råfedt 16% Råaske 7% Råfibre 2% Calcium 1,7% Fosfor 1%

Ernæring/kg
A-Vitaminer 20.000 D3-Vitaminer 1.700 Jern (mg/kg) 130 Kobber (mg/kg) 16 Zink (mg/kg) 180 Mangan (mg/kg) 9 Jod (mg/kg) 3,5 Selen (mg/kg) 0,25 Metabolisk Energi (mg/kg) 3.704

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: