Arion Original Adult Medium Laks & Ris (12 kg)

Arion Original Adult Medium med laks og ris er et komplet glutenfri fuldfoder til voksne hunde af mellemstore racer 10-25 kg.

 

 
  • Hjælper til en afbalanceret tarmflora og optimal fordøjelse
  • Fremmer optimal hud- og pelssundhed
  • Glutenfrit
 
Kr. 539,00
( Kr. 431,20 )
Model/varenr.: NB105535
Vægt: 12 kg

Arion Adult Medium med laks og ris er et komplet glutenfri fuldfoder til voksne hunde af mellemstore racer 

Foder til din hund, som er af mellemstor race, og har en voksenvægt på 10-25 kg. Arion Original Adult Medium Laks & Ris hjælper hunden til at få en optimal fordøjelse ved hjælp af nøje udvalgte ingredienser.

Hunden er sikret den optimale ernæring med Arion Original Adult Medium Laks & Ris, som også har en positiv effekt på hunden hud og pels. Det skyldes, at Arion Original Adult Medium Laks & Ris er rig på laks og lakseolie, som indeholder Omega-3 og Omega-6. Dette hundefoder er derfor også særlig godt, hvis din hund har problemer med følsom hud. 

Præbiotisk effekt
Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse.

Hudbeskyttelse
Rig på laks og fiskeolie for at sikre en optimal Ω3-/Ω6-balance. Sammen med tilstrækkeligt zink og biotin skabes det perfekte grundlag for at fremme optimal hud- og pelssundhed.

Antioxidanter
Beriget med naturlig, grøn te-ekstrakt og citrus for at beskytte kroppens celler mod betændelse og skader, som opstår, når frie radikaler er i omløb i kroppen.

 

Ingredienser
Ris 47%, laks 29% (tørvejet), fedt fra laks, ærter, tørgær, hydroliseret lakseprotein, roemasse, kartoffel, lakseolie, mineralsalt, decalcium fosfat, calciumcarbonat, grøn te, F.O.S., M.O.S., vindruekerner, rosmarin.

Næringsindhold
Råprotein 26%, Råfedt 16%, Råaske 7%, Råfibre 2%, Calcium 1,5%, Fosfor 0,9%

Ernæring/kg
A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700, Jern (mg/kg) 130, Kobber (mg/kg) 16, Zink (mg/kg) 220, Mangan (mg/kg) 9, Jod (mg/kg) 3,5, Selen (mg/kg) 0,25, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.704

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: