Arion Original Adult Large Laks & Ris (12kg)

Arion Original Adult Large med laks og ris er et komplet glutenfri fuldfoder til voksne hunde af store racer 25-45 kg.

 

 
  • Specialkomponeret opskrift for at sikre en sund udvikling af muskler og knogler
  • Sikre fleksible led 
  • Fremmer optimal hud- og pelssundhed
 
Kr. 539,00
( Kr. 431,20 )
Model/varenr.: NB105541
Vægt: 12 kg

Arion Adult Large med laks og ris komplet glutenfri fuldfoder til voksne hunde af store racer 25-45 kg.

Laks og lakseolie er perfekt til din hund, som har tør hud og måske en kedelig pels. Det skyldes, at laks er rig på Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som har en positiv virkning på hundens pels og hud. Sammen med tilstrækkeligt zink og biotin skabes det perfekte grundlag for at fremme optimal hud- og pelssundhed.

Stor hund hænger oftest sammen med automatisk tungere hund, hvilket er en belastning for hundens led, knogler og muskler. Derfor er Arion Original Adult Large Laks & Ris lavet på et sundere alternativ end de klassiske fuldfoder, hvor særligt hvede og havre fylder meget. På den måde hjælper du din hund med ikke at få for mange kalorier, så den heller ikke tager på, da det vil belaste hundens krop endnu mere. 

For at passe endnu mere på hundens brusk og led er der i Arion Original Adult Large Laks & Ris tilsat gode mængder glucosamin og chondroitin. 

Forøget aktivitet
Specialkomponeret opskrift for at sikre en sund udvikling af muskler, knogler og led for at give den store hund fysisk velvære.

 

Ingredienser
Ris 50%, laks 29% (tørvejet), fedt fra laks, hydroliseret lakseprotein, ærter, roemasse, raffineret cellulose, calciumcarbonat, tørgær, mineralsalt, lakseolie, decalcium fosfat, kaliumchlorid, grøn te, chondroitin sulfat, glucosamin, F.O.S., M.O.S., vindruekerner, rosmarin.

Næringsindhold
Råprotein 25%, Råfedt 12%, Råaske 7%, Råfibre 2,5%, Calcium 1,5%, Fosfor 0,9%

Ernæring/kg
A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700, Jern (mg/kg) 130, Kobber (mg/kg) 16, Zink (mg/kg) 220, Mangan (mg/kg) 9, Jod (mg/kg) 3,5, Selen (mg/kg) 0,25, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.504

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: