WorkingDog Max Glucosamin Plus (450g)

139,00

Et naturligt produkt fremstillet af skaldyr med ekstra høj optagelighedspotentiale

  • Glucosamin er sandsynligvis det mest dokumenterede ledstilskud, og mange har oplevet betydelig forbedring i bevægelse af ældre hunde.
  • Glucosamin er kun er en af ​​flere nødvendige byggesten, og vi anbefaler, at du overvejer at bruge Hyaluron365, som er et mere komplet kosttilskud.
  • Tilsætningen af ​​mangan fremmer nydannelse af brusk.
Model/varenr.: 721.2002
Vægt: 0,5

WorkingDog Max Glucosamin Plus (450g)

Et naturligt produkt fremstillet af skaldyr med ekstra høj optagelighedspotentiale. Glucosamin er naturligt til stede i kroppen og er en ingrediens ved dannelse af ​​ledbrusk. Tilsætningen af ​​mangan fremmer nydannelse af brusk.

MaxGlucosamine + absorberes let i mave-tarmkanalen, når det er til stede som glucosaminsulfat. Sulfatet tilsætter svovl, hvilket også er nødvendigt i bruskopbygning.

Glucosamin findes i eksempelvis brusk, sener og ledbånd. Medvirker til at styrke led for hunde i træning og modvirker stivhed. Med stigende alder falder kroppens evne til at producere glukosamin, hvilket kan medvirke til, at ældre hunde får stive led.

Ekstraktet er opblandet i velsmagende og prebiotika, der stabiliserer tarmen og optimerer næringsoptag.

Max Glucosamine + indeholder intet sukker.

Glucosamin er sandsynligvis det mest dokumenterede ledstilskud, og mange har oplevet betydelig forbedring i bevægelse af ældre hunde.

Glucosamin er kun er en af ​​flere nødvendige byggesten, og vi anbefaler, at du overvejer at bruge Hyaluron365, som er et mere komplet kosttilskud.

MaxGlucosamine + giver en lidt lavere daglig omkostning end Hyaluron365, som efter vores erfaring dog giver bedre resultater på lang sigt.

INDHOLD pr. 5 ml:
Glucosaminsulfat KCL: 550 mg
Mangan: 0,4 mg

 

Indeholder ingen ingredienser fra dopinglisten.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Relaterede varer