WorkingDog - Energy Booster 500ml

188,00

En effektfuld energibooster med MCT-olie, der hurtigt giver musklerne koncentreret energi. Til tjenestehunde, jagthunde, markprøvehunde, slædehunde og andre hunde, der har behov for at være bedst muligt forberedt til hårdt arbejde.

Model/varenr.: 721.2018
Vægt: 0,5

En effektfuld energibooster med MCT-olie, der hurtigt giver musklerne koncentreret energi. Hydrolyseret for let og hurtigt optag i tarmen og som giver let adgang for musklerne til direkte omdannelse til energi. Formuleret med CLA, der øger fedtforbrændingen samt bidrager til at øge ydeevnen og udholdenheden ved fysisk aktivitet.

MCT-olier er mellemlange fedtsyrer fra eksklusive olier. Disse metaboliseres mere effektivt end traditionelle olier i kroppen og er blevet en værdsat energikilde for højtydende atleter.

CLA er en fedtforbrænder, der katalyserer omdannelsen af ​​lagret fedt til let tilgængelig energi. Ud over effekten som boosting af energi har forskningsstudier vist, at CLA bidrager til at producere de fedtsyrer, der assisterer hjerneaktivitet og dermed stimulerer læring og hukommelse.

Givet som et koncentreret energitilskud i 1 uge før maksimal ydeevne. Opbygger
energireserve.

Hvis Energy Booster bruges i længere perioder, f.eks. jagtsæson eller konkurrenceperiode, skal man være ekstra opmærksom på hundens hul.

INDHOLD pr. 10 ml
CLA *: 500 mg
MCT olie: 900 mg

Formuleret i rapsolie.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: