Mest solgte

Wolfsblut hvalpefoder er et komplet kornfrit Super Premium fuldfoder til hvalpe af alle hunderacer og størrelser.

Wolfsblut findes i flere lækre smagsvarianter. De indeholder alle den rigtige mængde energi til hvalpe med letfordøjelige naturlige ingredienser. Alle Wolfsblut hvalpefodervarianter har et højt kødindhold af fisk eller kød som er kombineret med en unik kombination af ingredienser. Ud over det høje kødindhold i Wolfsbluts hundemad, er der forskellige grøntsager, urter og frugter i foderet. Disse hjælper med at styrke hundehvalpens sundhed samt sikrer en sund fordøjelse og har en antibakteriel virkning. Wolfsblut hvalpefoder er naturligvis kornfri og glutenfri og ikke tilsat sukker, kemiske konserveringsmidler, farvestoffer eller andet kunstigt. Alle Wolfsblut fodervarianter er derfor velegnede til allergisk udsatte hunde.

0 anmeldelser
649,00

Wolfsblut hvalpefoder giver en blid overgang fra modermælk til fast fød.

Hvalpe har brug for hundemad, der er perfekt tilpasset deres behov for næringsstoffer og mineraler. Især under afvænningsfasen er det vigtigt at fodre med høj kvalitet og et velsmagende tørfoder til hvalpe.
Alle Wolfsblut hvalpefodervarianter giver de rigtige næringsstoffer, som en hvalp har brug for under fravænning, da det er meget vigtigt, at der ikke opstår mangelsymptomer. Derudover er tørfoderet naturligvis også let fordøjeligt. Dette er specielt vigtigt, så overgangen for fordøjelseskanalen sker så blidt som muligt, da det er vigtigt, at skiftet fra modermælk til tørfoder sker på den blideste og sundeste mulige måde.
Hertil kommer at hvalpefoderet har en ideel kombination af fedt og proteiner som sikrer en sund energibalance for hvalpen, hvilket er vigtigt for en sund vækst.

Hvis du har spørgsmål om vores Wolfsblut hvalpefoder eller andre spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller via mail. Vores telefon er åben fra 08.30-16.00 i alle hverdage på telefon nr. 20600360, og vores mail er kontakt@simbasfoder.dk, som vi altid besvarer hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at vide mere om vores kundeservice, kan du klikke her: Kundeservice