Mest solgte
Lav et kvantespring i din hunds hundefoder med Wolfsblut Super Premium hundefoder!
Kød og fisk er hovedbestanddelene i Wolfsblut hundemad. Selvom vores husdyr har været tæmmet i årtusinder, har hundens fordøjelsessystem kun ændret sig lidt. Hunde deler stadigt en stor del DNA med ulven, og hvis hunde kunne, ville de jage elg, hjorte, bæver, kaniner, gnavere og fugle i naturen. Derfor er det ikke et højt proteinindhold men en stor mængde kulhydrat fra eksempelvis majs, hvede og soja, som har en negativ indvirkning på hundens helbred (nogle fodermærker indeholder op til 80% kulhydrat). Af denne grund er det vigtigt at være opmærksom på en proteinrig kost, der er baseret på kød eller fisk. Wolfsblut produkter er modelleret efter ulves naturlige føde. Wolfsblut hundefoder er derfor uden traditionelle kornsorter og indeholder alle de vigtige næringsstoffer og ingredienser, som din hund har brug for til dens helbred og trivsel.

 

 

0 anmeldelser
669,00

Wolfsblut hundefoder er et naturligt allergivenligt hundefoder af allerhøjeste Super Premium kvalitet.


Naturlig sund hundemad til enhver hunds behov. Hundefoder bør altid være tilpasset til din hunds alder, størrelse, fysik og det daglige energibehov, for dermed at sikre din hunds sundhed og et langt liv.
Wolfsblut har derfor hundemad til hvalpe, voksne hunde, senior hunde og specielt til små racer og store racer. Fordi selv disse har påviseligt forskellige behov.
I overensstemmelse med Wolfsblut konceptet lægges der særlig vægt på naturlige råvarer og ingredienser. Alle Wolfsblut produkter er derfor produceret uden kemiske konserveringsmidler, farvestoffer eller andet kunstigt, - men kun med de sunde ingredienser fra naturen!

Hos Simbas Foder går vi meget op i, at vores kunder kan få lige præcis den variant af Wolfsblut hundefoder, som de ønsker. Vi tilbyder et stort udvalg af Wolfsblut hundefoder såsom Wolfsblut Wild Duck Puppy, Wolfsblut Alaska Salmon, Wolfsblut Black Bird Adult, Wolfsblut Blue Mountain, Wolfsblut Cold River, Wolfsblut Wide Plain Adult, Wolfsblut Range Lamb Adult, Wolfsblut Wild Duck Adult og Wolfsblut Wild Pacific og mange flere.
Hvis du ønsker en variant, som vi ikke har så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Hvis du har en hvalp, kan du se, hvad vi tilbyder af Wolfsblut hundefoder til hvalpe her: Wolfsblut Hvalpefoder

Hvis du har en voksenhund, kan du se, hvad vi tilbyder af Wolfsblut hundefoder til voksne hunde her: Wolfsblut Voksenfoder

Hvis du har en seniorhund, kan du se, hvad vi tilbyder af Wolfsblut hundefoder til seniorhunde her: Wolfsblut Seniorfoder


Hos Simbas Foder er vi ligeså vilde med hunde, som I er, og derfor har vi et stort udvalg af godbidder, tyggeben og naturtyggeben som passer til alle hunderacer og størrelser. Så hvis din hund skal forkæles, kan du klikke her for at se, hvad vi tilbyder: Godbidder til hunde


Hvis i har spørgsmål om vores Wolfsblut hundefoder eller andre spørgsmål

Du altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller via mail.

Hvis du ønsker at vide mere om vores kundeservice, kan du klikke her: Kundeservice

HUSK, at hvis du køber for over 500 kr. er der gratis levering af dine produkter lige til døren.

Du kan se mere om vores fragt og leveringsmuligheder her: Fragt og levering

Vi ønsker alle vores kunder en dejlig dag :)