Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Vetbed the Original er det bedste hundetæppe på markedet. Det producers i England af Petlife International, som i over 25 år har produceret og leveret produkter i kun den bedste kvalitet til vores kæledyr.

Vetbed er et hundetæppe lavet af 100% polyester. Allergivenlig, ikke giftigt og ikke irriterende materiale.

Det vamsede tæppe til hunden, er til dig, som kun ønsker det bedste til din hund. 

Vetbed the Original findes i flere forskellige størrelser samt adskillige farver, så du kan få lige den der passer bedst til dig og din hund. 

 

Køb din Vetbed the Original her på vores webshop, og giv din hund det bedste hundetæppe.

0 anmeldelser
Pris fra
199,00
0 anmeldelser
Pris fra
399,00
0 anmeldelser
Pris fra
199,00
0 anmeldelser
Pris fra
399,00
0 anmeldelser
299,00
0 anmeldelser
199,00
0 anmeldelser
Pris fra
399,00

Vetbed the Original giver velvære til din hund

Hunden er menneskets bedste ven, og af den grund fortjener de intet mindre end det bedste. Vi ved selv hvor vigtig en god seng er for os og vores søvn, og ligeså vigtig er det for din hund. Hvorfor så gå på kompromis med din hunds søvn, når du kan få det bedste af det bedste hundetæppe. Vetbed the Original er det bedste hundetæppe på markedet. Det anvendes på flere dyrehospitaler, da det har en fantastisk evne til at holde hunden varm og tryg. Derfor anbefales det også af diverse dyrlæger. 

Med de hygiejniske, ikke giftige og allergivenlige materialer er der altså ikke fare for, at din hund bliver udsat for unødvendige kemi. Selv hunden med sart pels/hud kan få glæden af at ligge på det bløde hundetæppe med en god tyk bund. 

Hvornår er Vetbed the Original særlig god? 

Vetbed the Original er et sikkert valg til hvilken som helst hund, da det ikke kun giver høj komfort til hunden - det er også et vaskbart og robust hundetæppe, der er nem at vedligeholde.

Vask Vetbed tæppet på 90°C eller 60°C alt efter om det er Vetbed the Original eller Vedbet the Original Non-Slip. Smid det gerne i tørretumbleren inden brug, for at fjerne de evt. løse fiberhår der kan forekomme. 

Selvom det er tæppet for alle hunde, så er det dog ekstra anbefalelsesværdigt til dig, som måske står og skal have hvalpe. Med varme og tryghedsskabende funktioner giver Vetbed the Original dine hvalpe den helt rigtige start på livet. 

Er du bange for, at diverse "utætheder" fra fx hvalpene kommer til at trænge igennem hvalpetæppet og ned i gulve? Så frygt ej, Vetbed the Original er nemlig vandabsorberende og forhindre derfor snavs, vand og tis i at trænge igennem. Hvalpene kan af den grund stadig ligge på et tørt og varmt underlag. 

Det er ikke kun de små nye hvalpe, som vil nyde godt af det bløde VetBed hundetæppe. Også den ældre hund vil få gavn af at ligge på Vetbed, da det kan trykfordele, og dermed formindske chancen for liggesår.

Vetbed the Original er uden tvivl et enestående tæppe til din hund igennem hele livet. 

Hvor kan Vetbed the Original anvendes? 

Det hurtigtørrende og isolerende hundetæppe kan bruges mange steder. Ja faktisk er der ikke det sted det ikke kan anvendes. 

3 populære steder til din hunds Vetbed: 

  • Vetbed the Original passer godt i bilen, båden eller buret, hvor fx din jagthund kan komme til at ligge våd i længere tid i transportkassen. 
  • Hjemme i huset, hvor du gerne vil give din hund muligheden for at ligge blødt og ikke på det hårde gulv.
  • Eller du kan vælge at placere den i hundens seng/kurv, så den får en mere luksuriøs soveplads

Står du at skulle ud at rejse på ferie med din hund, vil Vetbed the Original være en gave at tage med, da det giver mulighed for at hunden kan sove og lægge sig et trygt og varmt sted, i måske ukendte omgivelser. 

 

Om det er til de kommende hvalpe, den aktive jagthund eller familiehunden hjemme i stuen, så er Vetbed the Original altså det ultimative hundetæppe over alle hundetæpper. Det giver din hund den tryghed, varme og komfort som den har brug for og fortjener. Og hvorfor ikke give din hund det bedste hundetæppe på markedet?