Her kan du hurtig scrolle igennem vores fantastiske tilbud!

Se på de nyeste produkter der blev oprettet i vores system!

IcePaw Omega-3 Oil (250ml-500ml) - UDGÅR 50% RABAT

74,50
149,00
Du sparer: 74,50

IcePaw Omega-3 Oil er 50% ren ansjosolie og 50% ren sardinolie - specielt lavet til hunde.

  • For en optimal hud og skinnende pels.
  • Meget brugt for hundens led
  • Lavet af frisk fisk

IcePaw Omega-3 olie er produceret af friske fisk. Du finder sardiner og ansjoser i denne højkvalitets olie fra IcePaw. Den er desuden koldpresset med et fokus på at bevare næringsstofferne bedst muligt. Dens lette duft og smag af fisk gør den velegnet til alle hunde. Den giver din hund det daglige skud Omega 3 og - 6, som den har brug for.

Model/varenr.: IP3024
Vægt: 0,25 kg

IcePaw Omega-3 Oil af 50% Sardin- og 50% Ansjos Olie

IcePaw Omega-3 Oil på 500 ml er en koldpresset høj kvalitets fiskeolie, som er god til at give din hund dens daglige tilskud af Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer. Den er lavet af både sardinolie og ansjosolie, som er fordelt ligeligt. Koldpresset fiskeolie til hunde betyder, at de raffineres, filtreres og behandles ved omkring 0°C. Det hjælper med at bevare oliens naturlige vitaminer og mineraler, så din hund får optimal udnyttelse af oliens gode egenskaber.

Den mest populære fiskeolie er lakseolie, men vi synes du skal give Omega-3 olien et skud, hvis du ønsker en farveløs og særdeles smagfuld fiskeolie. Fiskeolie er ideelt, hvis din hund har, tør pels, da olien er kendt for at arbejde for din hunds hud og pels. Den har et højt indhold af umættet fedt, som kommer fra den unikke sammensætning af ansjos- og sardinolie. Desuden har den det højeste indhold af DHA og EPA, hvis man sammenligner de forskellige fiskeolier fra IcePaw. 

Omega-3 Olien fra IcePaw indeholder mere end 15 Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer. Det er derfor et kosttilskud til hunde, der har brug for ekstra smørelse. 

Opbevar IcePaw Omega-3 Oil ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys. 

Leveres i metal flaske med skruelåg.

Ingredienser: 50% ansjosolie og 50% sardinolie.

Analytiske bestanddele: Mættede fedtsyrer 1,2 g., enkeltumættede fedtsyrer 1,2 gr., flerumættede fedtsyrer 2,2 gr., omega-3 fedtsyrer 1,2 gr., DHA 414 mg., EPA 644 mg.

Anbefalet daglige indtag:

1-10 kg skal have 1 teske

10-20 kg skal have 2 teskeer

20-50 skal have 3 teskeer

Over 50 skal have 4 teskeer

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Relaterede varer