SwedenCare Wrap A Pill 119g - UDGÅR

En meget smagfuld og appetitlig pasta til når din hund eller kat skal have medicin eller kosttilskud.

Kr. 99,00
( Kr. 79,20 )
Kr. 160,00
Du sparer: Kr. 61,00
Model/varenr.: 721.0128

Wrap A Pill

Du kender helt sikkert til den udfordring det kan være at give din kat eller hund en pille. Ofte ender man med at måtte gemme pillen i knapt så fornuftige ting som eksempelvis leverpostej, og ellers må man måske helt opgive. Men fortvivl ej, Wrap A Pill er din nye ven i disse tilfælde!

SwedenCare Wrap A Pill er en meget appetitlig pasta, der er designet til at gøre det mindre udfordrende, når du skal give din hund eller kat medicin, kosttilskud eller andet. Produktet kommer i en bøtte med 119g, og det er super nemt at anvende, da pastaen har en fast konsistens og du derfor bare skal tage en portion op, komme pillen ind i og rulle produktet til en kugle, og så er den klar til servering!

Producenten anbefaler, at man lader sin hund eller kat smage lidt på produktet før man anvender det, på den måde virker det mere som en godbid og der er større chance for en succes.

Alt efter mængden der anvendes, og produktet det anvendes til, vil ét styk Wrap A Pill 119g bøtte række til cirka 40-60 tabletter og indeholder kun ca. 9 kalorier i en anbefalet servering.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer