Eukanuba Adult Small and Medium Lamb & Rice (2,5kg)

Næringsrig tørfoder med lam og ris til voksne hunde i små og mellem racer

  • Fremmer optimal fordøjelse med præbiotika og roetrevler (klinisk dokumenteret effekt). 
  • Reducerer plak og vedligeholder stærke tænder- Med omega-3- og -6-fedtsyrer, der klinisk dokumenteret fremmer sund hud og strålende pels.
149,00
Model/varenr.: EH080250
Vægt: 2,5 kg

Eukanuba Adult Small and Medium Lamb & Rice 

EUKANUBAs foder til voksne hund har et højt indhold af lam og ris, og er sammensat til at passe til små og mellemstore hunderacer med følsom hud og sarte maver. Dette tørfoder til hunde indeholder prebiotika og roetrævler, som er med til at understøtte en sund fordøjelse. Det indeholder også fedtsyrerne omega 6 og 3, som hjælper din hund med at opnå en sund hud og en skinnende pels, og animalsk-baseret protein af høj kvalitet, der hjælper med at opbygge en stærk muskelmasse. Det lækre produkt indeholder også vores unikke DentaDefense, der er med til at holde tænderne rene og sunde. EUKANUBA, som er udviklet af ernæringseksperter, godkendt af dyrlæger og anbefalet af førende opdrættere, indeholder alle de næringsstoffer, din hund behøver for at kunne leve et langt, sundt liv.

Sammensætning:
Tørret kylling og kalkun, lam (14%), ris (14%), majs, durra, byg, tørrede hele æg, animalsk fedt, roetrævler (2,6%), hydrolyserede animalske proteiner, fiskemel, kaliumchlorid, natriumchlorid, kalciumkarbonat, natrium hexametafosfat, fructooligosaccharider (0,26%), fiskeolie.

Tilsætningsstoffer

Vitaminer: A-vitamin: 41778IU/kg, D₃-vitamin: 1386IU/kg, E-vitamin: 232mg/kg, β-karotene: 4,6mg/kg.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: