Lakseolie - Statera (1000 ml)

99,00

Statera Skin n' Coat lakseolie er en premium olie - lavet på 100% koldpresset lakseolie. Atlanterhavslaksen er fra udmundingen af de skotske floder, hvorfor både havtemperatur og vandkvalitet giver den optimale leve vilkår. 

Indeholder 10 forskellige omega-3 fedtsyrer, 8 omega-6 fedtsyrer og 4 forskellige omega-9 fedtsyrer

Model/varenr.: ST0354
Vægt: 1

Statera Skin n' Coat 100% lakseolie

Lakseolie er en af de ting, som du ikke må sparer på - og her får du en olie, hvor der er tænkt på laksen og dens trivsel, så du kan få den bedste olie. Lakseolie er godt for dit kæledyrs pels. Den er med til at bibeholde en flot og skinnende pels. 

Laksen der er brugt i denne olie er en Atlanterhavslaks, som kommer fra udmundingen af de skotske floder. Her er havtemperatur og vandkvalitet optimal, så dens trivsel er i top. Det er med til at give et stabil fedtsyreindhold i olien.Ved at koldpresse lakseolien direkte fra den ferske laks, er man med til at bibeholde lakseoliens naturlige antioxidanter, som ellers normalt bliver nedbrugt under en normal produktionsprocess. 

Olien her indeholder intet mindre end ti forskellige omega-3 fedtsyrer, 8 forskellige omega-6 fedtsyrer og fire forskellige omega-9 fedtsyrer. Mellem de vigtige omegafedtsyrer finder du naturligvis DHA, der er en fedtsyre, som understøtter hjernen og EPA. Det medvirker til at mindske risikoen for inflammation.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Relaterede varer