Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Now Fresh! Hundefoder er et helt kornfrit foder. Det findes til hvalpe, voksne og ældre hunde. Now Fresh! er til hunden, der ikke ønsker at kede sig. Hundefoderet består af 3 smagfulde proteinkilder - Kalkun, laks og and. Kødet er altid frisk, så din hund ikke får noget kød- og benmel fra biprodukter. Now Fresh! Hundefoder er som navnet antyder frisk. 

Foderet er tilsat raps og kokosnødder for opnå et naturligt højt indhold af Omega 3 fedtsyrer - det er virkelig noget, der sætter fut under de fleste hunde og deres smagsløg.

 

0 anmeldelser
995,00
0 anmeldelser
995,00
0 anmeldelser
995,00

Now Fresh! Hundefoder er 100% frisk kød

''Det kunne kun være friskere, hvis du lavede det fra bunden.'' er Now Fresh! motto. Og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Hvis du ønsker frisk hundefoder til din hund, så er der ikke andet for end at tage Now Fresh! Hundefoder hjem til din hund. Deres helt igennem smagfulde 3 i 1 smag med kalkun, laks og and er noget, der sætter fart under din hunds mundvand. Smagen fra alle 3 kødtyper er med til at give din hund en regnbue af smagsnuancer i munden. Det gør, at det ikke bliver kedeligt for din hund efter kort tid. 

Med alt det friske kød, som Now Fresh! indeholder efterlader det meget lidt plads til andet. Du finder derfor ikke nogle konserveringsmidler eller hvede, majs og soja produkter. Der er ikke skjult noget i ingredienslisten, hvorfor de kan være helt rolig. 

Hvorfor er frisk kød godt til din hund? 

Kød er en stor del af din hunds kostpyramide og bør være den, som fylder allermest. Jo friskere kødet er, jo højere er indholdet af de naturlige vitaminer og mineraler, som der er i kødet. Frisk kød i Now Fresh! er altså med til at sørge for, at din hund får de nærringstoffer, som den har behov for. Hvis din hund ikke får de nødvendige nærringsstoffer kan de blive syg, udvikle allergi eller blive træt. 

Now Fresh! Hundefoder giver dig en sund og glad hund, der har lyst til at slikke skålen hver gang.