Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Northmate er designet med kærlighed til din hund og kat. Der er fokus på stimulans, fordi det skaber harmoniske kæledyr, der ikke er understimuleret og overgearet. Northmate er kendt for Green, som er en slowfeeder, der tilbyder en lidt anden form end den klassiske. Men vi er også vilde med de andre ting, som de kan tilbyde. Gå på opdagelse i Northmate Green, Green Mini og Catch samt Dogo - det er stimulering til din hund og kat i et smukt design. 

 

0 anmeldelser
139,00
0 anmeldelser
189,00

Northmate Green, Mini, Catch og Dogo Slow Feeder

Northmate er flot desing, lækker kvalitet og perfekt til at stimulerer din hund og kat. Der er fokus på dyrenes velbefindede og som de selv skriver ''NORTHMATE er en nyetableret dansk virksomhed, som løfter begrebet 'dyreartikler' til et helt nyt niveau ved at kombinere intelligente løsninger med unikke designs og en enestående kvalitet.'' - og det vil vi gerne sige god for. Din hund og kat bliver stimuleret ved spisetiden, så de kan arbejde for foderet på en helt ny måde. 

Northmate Green eller Northmate Green Mini - sådan vælger du den rette:

Når du skal vælge mellem Northmate Green eller Northmate Green Mini, så er det din hunds størrelse, du skal kigge på. Green Mini fra Northmate er godt til hvalpe og små hunde, som vejer under 10 kg. Vejer din hund over 10 kg, kan vi varmt anbefale at gå størrelsen op til Northmate Green eller Dark Green. Designet er tilpasset din hund - og vores egen kontorhund Salsa, som er en fransk bulldog har også glæde af dem. Det tog hende lidt tid at finde ud af den smarte slow feeder skål Northmate Green, men efter lidt tid fandt hun ud af skubbe dem ud til kanten med tungen, så hun kunne komme ned med sin flade snude. Northmate Green er for alle hunde også til fladnæsede racer. 

Northmate Catch er slow feeder skålen til katten

Northmate Catch er en aktiveringsskål til katten, hvor den kan fange og skubbe maden ud mellem de glatpolerede tappe. Samme udtryk går igen, som hos Green, men der er taget højde for kattens behov. Tapperne er højere og mere spidse, så den netop kan få poterne ned mellem dem og dens jagt instinkt bliver sat i gang. Det er underholdning for din kat, når den skal spise af en Northmate Catch.

Northmate er flot designet aktiveringslegetøj til din hund og kat

Du kan roligt købe en Northmate, deres mål er at stimulerer din hund eller kat, så den hverken overstimuleres eller er understimuleret i hverdagen. Aktiveringslegetøj fra Northmate er simpel og kan sagtens stå fremme, som din hund og kats almindelige skåle. Du kan bruge din Northmate Green og Catch til både foder og godbidder. Det er helt op til dig - vi anbefaler altid at skifte mellem din hund og kats aktiveringslege, så den kan blive stimuleret på ny. Vil du se vores andre slowfeeder kan de se dem her eller tag et kig på hele vores aktiveringskategori lige her.