Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Naturea Naturals er et solidt brand, der har været på markedet siden 2010. Deres produkter er kendt for at være naturlige og uden en masse unødvendigt. Med Naturea Naturals er du sikret en solid og sund ernæring til din hund uanset alder, størrelse og behov. Der er taget udgangspunkt i enhver hunds optimale ernæringsbehov. Der er et stort udvalg af forskellige proteinkilder, som du ikke finder i mange andre mærker.

Naturea Naturals foderet er helt uden GMO, hormoner, hvede, soja, majs samt kunstige tilsætningsstoffer - og fyldt med masser af frisk kød og grøntsager!

0 anmeldelser
540,00
0 anmeldelser
590,00
0 anmeldelser
600,00
0 anmeldelser
630,00
0 anmeldelser
570,00
0 anmeldelser
590,00
0 anmeldelser
470,00
0 anmeldelser
630,00

Højt indhold af Protein i Naturea Naturals Hundefoder

Når vi snakker hundefoder, så er det ingen hemmelighed, at vi gerne vil have så meget kød og animalsk protein i. Hunden er stadig kødæder, men der er mange producenter, som vælger de billige og frosne muligheder. Når du vælger Naturea Naturals, så går du uden og det billige kød. Der er anvendt smagfuld frisk kød, som er nænsomt tørret. Din hund får derfor de rigtige byggesten til at forbedre muskelmassen, sikre en god vækst og en sund krop. 

Protein er ligeså vigtigt for din hund, som den er for os mennesker. Naturea Naturals har et meget højt indhold af kød og animalske proteiner. I Puppy Chicken har du hele 61% protein fra animalske produkter. Se mængden på de enkelte produkter og glæd din hund med et naturligt og sundt hundefoder fra Naturea Naturals. 

Hvorfor vælge Single Protein Hundefoder?

Single Protein Hundefoder er som navnet antyder et foder baseret på en enkel animalsk proteinkilde. Det er eksempelvis Naturea Naturals Adult Lamb and Naturea Naturals Adult Salmon. De indeholder kun proteiner fra henholdsvis lam og laks. Mange studser over indholdet af kyllingefedt, men her er der kun tale om fedt og ikke proteiner. Det der gør Single Protein foder godt er altså, at det ikke indeholder andre proteiner, som kan fremkalde allergi hos hunden. Mange hunde er intolerante overfor kylling, hvorfor du med fordel kan prøve et andet protein. Hvis den heller ikke kan tåle laks, ja så kan du prøve lam og så videre - indtil du finder en proteinkilde, som din trives på. Single Protein Hundefoder er altså fantastisk til hunde med allergi.