Her kan du hurtig scrolle igennem vores fantastiske tilbud!

Se på de nyeste produkter der blev oprettet i vores system!

Naturea Regional - KORNFRI (12kg)

860,00

Naturea Regional til voksne hunde af alle racer

  • Hele 51 % Kylling
  • Kornfri opskrift til hunde med foderintolerance overfor korn
  • Lavet af dyrlæger og ernæringseksperter
Model/varenr.: 24000012
Vægt: 12 kg

Naturea med Kylling til sunde voksne hunde

Der er godt med kød i opskriften, som er baseret på kylling. Naturea benytter altid kød som første ingrediens, da det er her din hund skal have størstedelen af sit protien. Kylling er kendt for sin fedtfattige sammensætning. Udover kylling finder du sød kartoffel, der er hovedkilden til kulhydraterne. Det er den søde kartoffel, der giver din hund energi til at lave ballade og løbe efter bolden. Naturea Regional har ligeledes tilsat lakseolie og hørfrøolie, der bidrager til en normal og flot pels. Du kan derfor med fordel bruge det til hunde med grå og trist pels. 

Fuldfoderet fra Naturea med kylling dækker din hunds daglige behov for vitaminer og mineraler, da dyrlæger og ernæringseksperter har sørget for det. De har vurderet behovet på tværs af hunderacer, så der ikke er nogen der bliver udeladt. 

Ingredienser:

Kylling (kyllingekødmel og frisk afbenet kylling), sød kartoffel, kyllingefedt, ærteprotein, æggepulver, ærter, bryggerigær, hydroliseret kyllingelever, lucerne, lakseolie, hørfrøolie, mannan oligosaccharides (MOS), inulin (kilde til FOS) , glucosamin (min. 200mg/kg), chondroitin Sulphate (min. 200mg/kg), methylsulfonylmethane (MSM) (min. 200mg/kg), græskar, gulerødder, persille,
rødbeder, kanel, rosmarin, timian, salvie, bukkehorn, ingefær, solsikkefrø, fennikelfrø, kommen, tang, blåbær, brombør, pærer, birkeblade, figner, papaya, dild, anis, spinat, morgenfrue, gurkemeje.

Analytiske bestanddele: 

Råprotein 31.5%
Råfedt 19%
Råfibre 3.3%
Vand 8.4%
Kulhydrat 21.8%
Råaske 9.8%
Calcium 1.9%
Phosphorus 1.4%

Metabolisk energi 3755 kcal/kg

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Relaterede varer