Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Naturea GrainFree er steppet op over Naturea Naturals, da det ikke indeholder nogen former for korn. Det er et stort hit blandt hunde med foderintolerance, da de simpelthen ikke kan tåle korn. Korn er ikke skadeligt, men der er ikke nogen grund til at have store mængder korn i hundefoder. Med Naturea GrainFree slipper du helt for korn og får i stedet masser af kød, søde kartofler og andre grøntsager. Det er luksus hundefoder er den bedste slags. 

Naturea GrainFree er lavet i samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter for at opnå en sikker opskrift for alle hunde uanset behov, intolerancer og størrelser. 

0 anmeldelser
850,00
0 anmeldelser
800,00
0 anmeldelser
800,00
0 anmeldelser
760,00
0 anmeldelser
995,00

Top Kvalitet Hundefoder fra Naturea GrainFree

Der er kun gode ting at sige om Naturea GrainFree, der er et fantastisk kornfri hundefoder til hunde af alle racer. Uanset om du har en hvalp, en voksen hund eller en senior, kan du finde et foder, hvor der er taget hensyn til de behov, som din hund har på hvert stadie i livet. Naturea GrainFree tilbyder en kornfri opskrift, som i stedet indeholder den søde og smagefulde søde kartoffel. Der er masser af frisk kød, som aldrig har været frosset - det er med til bevarer de sunde nærringstoffer, som du finder naturligt i kødet. 

Naturea GrainFree er til dig, der vil give din hund noget der minder om et hjemmelavet måltid mad. 

Kornfri hundefoder med frisk and, laks eller kylling? 

Valget er helt op til dig og din hunds smagsløg. Hos Naturea GrainFree er der rig mulighed for at vælge den proteinkilde, som vil give størst glade i madskålen. Naturea GrainFree Kylling er klart bedst til hunden, der ønsker et produkt med et nemt opsættelig protein. Der er mange hunde, der vil sætte pris på den klassiske smag. 

Naturea GrainFree med laks er helt vildt godt til hunde med behov for ekstra pelspleje. Laks naturlige evne til at øge pelsens glans er en elsket egenskab hos mange langhåret hunderacer. Vi anbefaler dog at lyshåret hunde racer vælger en anden fisk eller lam, da laksen kan farve pelsen. 

Naturea GrainFree Lam er en af de varianter som vi anbefaler hunde med intolerance at skifte til. Lam er en super god proteinkilde, som ikke har ry for at sætte gang i din hunds foderintolerance. 

Valget skal altid falde på din hunds yndlings og dens behov - hvis du er i tvivl om dit valg, kan du altid kontakte os og få fodervejledning.