Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Naturea Godbidder er en delikat og blød godbidder, som din hund vil elske at blive forkælet med. Der er hele 88% kød i - uanset hvilken variant du vælger. Det er bare med at finde din hunds favorit og få bestilt en håndfuld hjem til din bedste ven. 

Naturea Godbidder er desuden kornfri, fri for tilsætningsstoffer, men indeholder glucosamin. Det her er luksus godbidder til både hvalpe og voksne hunde. 

0 anmeldelser
35,00
0 anmeldelser
35,00
0 anmeldelser
35,00
0 anmeldelser
35,00
0 anmeldelser
35,00

Naturea - den sunde godbid til alle hunde

Sunde godbidder er en ting, der har vundet meget frem over de sidste par år. Naturea har lavet sit bud på en sund godbid, som indeholder hele 88% kød, ingen korn eller tilsætningsstoffer. Du finder derimod en helt masse skønne frugter og grøntsager, som giver din hund nogle sunde vitaminer og forkæler dens smagsløg.

Bare fordi det er sundt, skal det ikke være kedeligt. Du finder derfor et stort udvalg af smagsvarianter, så du helt sikkert kan finde en godbid, der vil falde i din hunds smag. 

Hvalpegodbidder fra Naturea

Hvalpegodbidder er kendetegnet ved at være små, bløde og fyldt med sunde ingredienser. Din hund er i sin sjoveste alder, hvorfor du bør belønne den, hver gang, at den gør noget godt. Det kræver sin godbid - og her tilbyder Naturea en godbid, der opfylder alle disse krav. Natureas Godbidder er perfekte til hvalpe, da størrelse er lille nok til de ikke får den galt i halsen og den har en blød struktur. Den bløde struktur gør, at du ikke beskadiger din hvalps sarte tænder. 

Smid en håndfuld Naturea Godbidder på bordet og lær din hvalp sit første trick - vi er sikker på, at den har lyst til at forsætte, hvis den har udsigt til endnu en godbid fra Naturea.