Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Lugtfjerner og anti-bid er super gode, hvis du har uheld derhjemme. Uheld kan både være bideri i genstande, som du ikke ønsker eller hvis din hund tisser indenfor. Vores lugtfjerner er både til hund og kat. Vores antibid spray inderholder et bitterstof, der afskrækker din hund fra at bide. Perfekt til sko, paneler og andet, som den har lyst til at bide i.

-50%
0 anmeldelser
24,50
49,00
Du sparer: 24,50
0 anmeldelser
45,00
1 anmeldelser
79,00
0 anmeldelser
119,00
0 anmeldelser
79,95

Sådan fjerner du uønsket urinduft fra din hund og kat

En biologisk lugtfjerner kan bruges på alle overflader, som også tåler vand. Det gør den derfor rigtig effektiv til bekæmpelsen af uønsket urinlugt. Vores lugtfjerner kan bruges til både hund og kat, hvorfor den er super anvendelig. Vi anbefaler ikke at bruge den direkte på kattegrus, men i stedet vælge kattegrus med lugtfjerner i. Du kan se vores kattegrus fra EverClean her.

Du bruger vores lugtfjerner ved at spray den på det område, hvor din hund eller kat har tisset. Den arbejder aktivt med at nedbryde de lugtgener, der måtte være. Da den er biologisk arbejder mikroorganismer helt naturligt med urinen og fjerne de dårlige gener. Sprayflasken er nem at anvende og kan ramme området præcist hver gang. 

En biologisk lugtfjerner laver ingen pletter og du kan derfor roligt bruge den på både mørke og lyse områder, der tåler vand i forvejen. Hvis din overflade ikke tåler vand, kan kartoffelmel være et rigtig godt alternativ, som går ind og suger væsken op.

Antibid spray til hunde

Antibid Sprayen fra TropiClean er rigtig god til at sørge for, at din hund ikke bider i ting, som den ikke må. På den måde sikrer, at de bitterstoffer, der er i sprayflasken går ind og virker lidt ligesom god negl gør for neglebidere. 

Indholdet er helt harmløs overfor din hund. Så hvis din skulle forsøge, så får den blot en dårlig smag i munden. Antibid Spray til hunde er din sikkerhed for at sko og møbler forbliver intakte.