Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Giv din ældre hund noget kvalitetsfoder med god smag og god næring. Lilys Kitchen seniorfoder er smagsfuld og helt uden gluten. 

Senior hundefoderet er god til ældre hunde fra 8 år og op efter. Hundefoderet kan gives til både små og store hunde, som er ved at være oppe i alderen. 

0 anmeldelser
499,00

Rigtig foder til en rigtig ven

Din hund har været ved din side i mange år og den har nu nået til sit sidste livsstadie. Derfor fortjener din ældre hund også noget godt seniorfoder. 

Godt hundefoder til din seniorhund kommer fra Lilys Kitchen, fordi det er hundefoder af høj kvalitet. Den suveræne kvalitet kommer grundet de 100% naturlige ingredienser, som Lilys Kitchen anvender. De går nemlig mindst ligeså meget op i, at din hund kun får foder, som kun bidrager til gode ting. 

Seniorfoder fra Lilys Kitchen er glutenfri og fyldt med frisk og godt kød. Proteinkilde bestående af kalkun og laks er letfordøjeligt kød, som er vigtigt for en ældre hund. Du er med Lilys Kitchen sikker på, at din hund får noget nærende fuldfoder. 

Stil krav til hundefoderets indhold

Når din hund bliver ældre og bliver kategoriseret som en seniorhund, så ændrer dens behov for foder sig. Den har brug for noget andet næring end tidligere. Der er derfor en anden sammensætning i seniorfoderet end hundefoder til voksne hunde. Hvis ikke din hund får den rigtige næring igennem dens foder, så kan det blive svære for den at holde sit energiniveau oppe. I Lilys Kitchen seniorfoder er der netop alt det næring din ældre hund har brug for, for at opretholde dens energiniveau og på sigt mindske risikoen for sygdomme.