Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Kattefoderet er ligesom hundefoderet lavet med kød som hovedingrediens. Lilys Kitchen slår sig på at være kornfrit, uden kødmel eller tilsætningsstoffer. Din kat får derfor kødet i dets reneste form. Deres naturlige ingredienser giver din kat naturlige ting i maven og naturligvis en gladere kat.

Du kan finde lækkert tørfoder og meget snart vådfoder til din kat her på siden. Det smagfulde tørfoder findes med fisk eller kylling. Hvis du er i tvivl om valg af foder, kan du altid kontakte os og få vejledning til den bedste løsning for din kat.

0 anmeldelser
99,00
0 anmeldelser
199,00
-50%
0 anmeldelser
49,50
99,00
Du sparer: 49,50

Naturlige ingredienser 

Lilys kitchen lægger stor fokus på, at de råvarer som kommer i deres kattefoder er 100% naturlige, og er af højeste kvalitet. Ligeledes er alle deres produkter kornfrie og fyldt med kød, så katten altid for et lækkert måltid. Lilys Kitchen sørger altså for at lave kattemad, som er helt naturligt og som er af høj kvalitet, hvilket din kat fortjener. 

Frisk kattemad 

Udover den altid høje kvalitet af ingredienserne, så er det også råvarer som er friske. Lilys Kitchen har gjort meget ud af at holde kattefoderet så frisk som overhovedet muligt, for at bevare mest muligt af de gode vitaminer og mineraler, som er i kattemaden fra Lilys Kitchen.