Her kan du hurtig scrolle igennem vores fantastiske tilbud!

Se på de nyeste produkter der blev oprettet i vores system!

IcePaw Barf Minerals (700g) - UDGÅR 25% RABAT

111,75
149,00
Du sparer: 37,25

IcePaw Barf Minerals er et tilskud til hunden, der får BARF. 

  • Naturprodukt til hunde på BARF
  • Sørger for de nødvendige vitaminer og mineraler i hundens kost
  • Supplement til råfodring

IcePaw Barf Minerals er et kosttilskud til hunde, der ynder at fodre med BARF. Det er et tilskud, som sørger for, at din hund får de nødvendige mineraler og vitaminer. Råfodring er en disciplin og med et dagligt supplement som dette, er du sikker på, at hunden får det, den skal have.

Model/varenr.: IP1043
Vægt: 0,7 kg

IcePaw Barf Minerals - Supplement til råfodring

IcePaw Barf Minerals er en unik sammensætning af de nødvendige vitaminer og mineraler, som din hund skal have på daglig basis. Tilskuddet er tiltænkt hunde, der bliver fodret efter BARF-metoden. Barf Minerals fra IcePaw indeholder de ting, som din hund ikke naturligt kan optage gennem det rå kød. Med et tilskud til det rå kød er du sikker på, at din hund ikke går glip af nødvendige næringsstoffer.

De meste kød og grønt er fra naturens side lavt på calcium og højt på fosfat, men hundens behov for disse næringsstoffer er dog lige omvendt. Her går dette kosttilskud ind og giver den nødvendige daglige dosis. 

Opbevar IcePaw Barf Minerals tørt, ved stuetemperatur og væk fra direkte sollys. 

Leveres i plastikbøtte.

Ingredienser: Dicalciumphosphat, ølgær 23%, natriumchlorid, kaliumchlorid, magnesiumsalte af organiske syrer (magnesiumacetat) 12,5%, calciumcarbonat.

Analytiske bestanddele: Råprotein 13,7%, råfedt 1,5%, fibre 0,4%, råaske 78,0%, calcium 10,0%, fosfor 0,75%, magnesium 1,5%, natrium 5,0%, kalium 5,5%

Foderanbefaling:

For at undgå underforsyning bør grundfoderets mineralindhold altid tages i betragtning. Grundlæggende er det optimale calcium/phosphor-forhold 2:1. Med en meget kødholdig ration svarer det til 0,5 g Barf Minerals pr. kg kropsvægt pr. dag.

En måleske svarer til cirka 7g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Relaterede varer