Her kan du hurtig scrolle igennem vores fantastiske tilbud!

Se på de nyeste produkter der blev oprettet i vores system!

Ionosil Sølvvand (5L)

545,00

Kolloidt sølv 

  • Ionosil, kolloidt sølv består af sølvioner i absolut rent vand.
  • Sølvvand i fem liter dunk.
  • Velegnet til behandling af sår og infektioner i hele kroppen
Model/varenr.: 721.0222
Vægt: 5

Hvorfor Ionosil, kolloidt sølv?

Kolloidt sølv er virus, svamp og bakteriedræbende og bruges både internt og eksternt.

Ionosil, kolloidt sølv består af sølvioner i absolut rent vand. Rensning udføres ved hjælp af osmosefiltre. Kolloid betyder findelt opløsning af nanopartikler.

Fremstillingsprocessen er elektrolytisk, hvilket betyder, at en elektrisk strøm tilføres elementet sølv og det rensede vand, som igen giver det færdige produkt.

Sølvionerne er positivt elektrisk ladet, hvilket betyder, at de ikke klumper sig sammen og falder til bunden. De frastøder hinanden og forbliver flydende i løsningen i mindst to år.

Indholdet af sølv beløber sig til ca. 10 ppm (dele pr. Million). En liter indeholder ca. 10 mikrogram rent sølv.

Ionosil er meget velegnet til behandling af sår og infektioner i hele kroppen. Våd bandage eller sprøjtning er effektive metoder, når de bruges eksternt. Internt er en "sprøjte" / doser egnet til brug i dyr.

Det er en naturlig desinficerende behandling, som bruges ved eksempelvis infektioner, svamp, skæl, brandsår, rifter, kløe irriteret hud, insektbid, hotspots og tandsten. 

OBS!
Det er væsentligt at påpege, at der ikke forefindes nogen former for dokumentation for sølvvands effekt på behandling af hunde og katte. Der findes studier, der handler om sølvvands effekt på mennesker, og der er en dokumenteret effekt på sølvvands evne til at behandle infektioner. Imidlertid er det p.t. uvist, om der er kedelige sideeffekter ved brug af sølvvand. Kort sagt - vi anpriser ikke sølvvand, men lader det være om til dig, kære kunde, at træffe dine egne valg ud fra den information, der er tilgængelig om sølvvand.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Relaterede varer