En ildelugtende kattebakke er din værste fjende og den stærke duft kan sætte sig i møbler og tapet. Med det rette kattegrus, kan du komme ildelugtende kattetis til livs og du kan tilmed vælge kattegrus fra EverClean med delikate dufte, så dit hjem atter dufter frisk og dejligt. Vi føre kattegrus fra EverClean, da det er det bedste kattegrus på markedet - hvorfor du altid finder billig EverClean hos Simbasfoder. Det er uhørt udyrt.

EverClean Kattegrus er det bedste

Kattegrus er ikke bare kattegrus. Vi har valgt at føre det fantastiske mærke EverClean, som ikke bare er godkendt af os mennesker, men også af de fleste katte. Meget billigt kattegrus klumper for meget, hvorfor det hurtigt bliver brugt op. Men hvis du køber EverClean, så får du kattegrus, som kun klumper det den skal - du mindsker altså spild og behøver ikke skifte lige så ofte.

Meget billig kattegrus støver eller hænger fast på din kat, når den forlader bakken. Ved at vælge et kattegrus fra EverClean er støvet minimeret til det minimale og din kat, slæber det ikke med rundt i hele huset.

Hvilken EverClean skal du vælge?

Der er stor forskel på hvilken du skal vælge. Så lad os starte et sted. Har du et lille rum, hvor duften fra din kats kattebakke hurtigt skal obserberes, vil vi anbefale EverClean Fast Acting Odour Control. Den indkapsler lynhurtigt din kats efterladenskaber, så det ikke falder til bunds og begynder at lugte.

Er huset derimod fyldt med en masse fantastiske katte, så går EverClean Multiple Cat ind og arbejder mere effektivt end, hvis der kun var en kat. De mange katte sørger nemlig for flere efterladenskaber, hvorfor den skal være mere en dobbelt så effektiv.

En langhåret kan kan nemt få lidt kattegrus i pelsen eller måske har din kat lidt fugtige potter, og pludselig har du kattegrus i hele hjemmet. Det har EverClean Litterfree Paws tænkt over ved at lave en non-stick formular, som kan mindske risikoen for, at det sidder fast.

EverClean Scented eller Unscented?

EverClean fås med og uden parfume, så du kan helt selv vælge, hvad du har behov for. Parfumefri kan med fordel bruges til sensitive katte, som ikke kan tåle parfume. Det kan du typisk se, hvis den får røde plamager mellem poterne. Vi anbefaler, EverClean Extra Strength Unscented til den sensitive kat. 

Men du kan også vælge mellem dufte, som sørger for, at dit hjem ikke dufter af kattebakke. Her er bestselleren EverClean Lavender, som spreder en let brise af lavendel gennem rummet - og hvem kan ikke lide det?