Her kan du hurtig scrolle igennem vores fantastiske tilbud!

Se på de nyeste produkter der blev oprettet i vores system!

IcePaw Salmon Oil (250ml-500ml) - UDGÅR 50% RABAT

69,50
139,00
Du sparer: 69,50

IcePaw Salmon Oil er 100% ren lakseolie - specielt lavet til hunde.

  • For en optimal hud og skinnende pels.
  • Meget brugt for hundens led
  • Lavet af frisk fisk

IcePaw Lakseolie er produceret af friske fisk og koldpresset for at bevare næringsstofferne bedst muligt. Den har en let duft og smag af fisk samt en fin lyserød farve, som kan variere fra flaske til flaske. Den giver din hund det daglige skud Omega 3 og - 6, som den har brug for.

Model/varenr.: IP3027
Vægt: 0,25 kg

IcePaw Salmon Oil 250 ml - 100% Lakseolie

IcePaw Salmon Oil på 250 ml er en koldpresset høj kvalitets fiskeolie, som er god til at give din hund dens daglige tilskud af Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer. Den er lavet af 100% friske laks, som efter fangst bliver koldpresset. Koldpresset lakseolie til hunde betyder, at de raffineres, filtreres og behandles ved omkring 0°C. Det hjælper med at bevare oliens naturlige vitaminer og mineraler, så din hund får optimal udnyttelse af oliens gode egenskaber.

Den mest populære fiskeolie er lakseolie og det er med god grund. Den har en god smag og de fleste hunde er vilde med duften samt smagen. Vi anbefaler dog ikke lakseolie til lyshårede hunde, da lakseolie i enkelte tilfælde kan farve pelsen eller give røde streger ved øjnene. Selve farven i laks er ikke farligt for din hund, men vi anbefaler torskeolien fra IcePaw til lyshårede hunde. Find din IcePaw Cod Oil i 500 ml i bunden af siden.

Lakseolien fra IcePaw indeholder mere end 15 forskellige Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer. Det er derfor et kosttilskud til hunde, der har brug for ekstra smørelse. 

Opbevar IcePaw Salmon Oil ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys. 

Leveres i metal flaske med skruelåg.

Ingredienser: 100% Lakseolie

Analytiske bestanddele: Mættede fedtsyrer 0,9 g., enkeltumættede fedtsyrer 2,0 gr., flerumættede fedtsyrer 1,8 gr., omega-3 fedtsyrer 0,9 gr., DHA 235 mg., EPA 365 mg.

Anbefalet daglige indtag:

1-10 kg skal have 1 teske

10-20 kg skal have 2 teskeer

20-50 skal have 3 teskeer

Over 50 skal have 4 teskeer

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Relaterede varer